Új hozzászólás Aktív témák

  • HartgeH3-2.8

    addikt

    válasz pigsty #8080 üzenetére

    Üdv mindenkinek! Külön pigsty kolléga!

    Kb ugyan ebben vagyok mint te egy eszközöm szept.13 óta van gariban nem mondom meg micsoda és azt sem melyik bolt (még). Ha elfogy a türelmem meg fogom nevezni nem érdekel. Következő hét hétfőn mondták hívjam őket, természetesen semmi haladás nem is értem minek kértek ilyet eleve amikor ez még totál az elején volt. Most lesz szept.27én kettő hete , hogy bevittem az eszközöm a boltba. Kaptam egy szerviz lapot amin teljesítés dátuma ez a bizonyos 27. (Érdekes szóban azt mondták ez 1 / 1,5 hét alatt rendeződik) persze nem hittem el nem vagyok naív hülyegyerek, de lassan kezd idegesítő lenni az egész. Elmondom miért. Állandóan nekem kellett hívni őket, email üzeneteket megkapják (rákérdeztem), de finoman szólva "nem válaszolnak rá". Ha kérem csörögjenek már vissza nem teszik meg (mivel egyezkedtünk még melyik termék stb). Meg pl nincs bent az a kolléga aki ezt intézi és ehhez hasonló fals lerázó szövegek. A főnökkel is beszéltem (személyesen voltam bent 100% ő az), de válasza az volt a szervizes kolléga mondja ki az áment. Ja értem.... :(((
    Ez még rendben is volna hiszen gondolom az importőr vagy nagyker nem tudom ki az illetékes teszteli be ilyenkor az eszközt és mondja igen mehet az új csere stb.
    Másik: "Pénzt vissza nem adunk" le tudod vásárolni. WTF ..?!
    Miközben fogy.véd. felügyelőség egyértelműen azt mondta jár vissza a pénz ha a jogos garanciális igény fenn áll. Márpedig elég konkrétan áll!! Ezt legjobb barátom google és meg tudta erősíteni.

    Tehát pigsty kolléga: Menjünk verni az asztalt cirka két hét után és kérjük a vásárlók könyvét amit (kötelesek) hivatalos úton végig vinni vagy várjunk még keserves 1-2-3 vagy akármennyi hetet amíg kegyeskednek intézni valamit..?!
    Nagyon kellene már az az eszköz, gondolom neked is!

    Olyan, hogy 5 meg 6 hét az egyenesen elfogadhatatlan!!
    Igazából nem szeretnék ott jelenetet rendezni a boltban és tudom, hogy csak azért és elhúznák és kitolnák a lehető legtöbb időre ezt az egészet és vehetek magamnak saját pénzen másikat addig is.
    Tudom, hogy ez lenne ezért várok még..vagy bizonytalankodom, de előbb utóbb az asztalra fogok csapni szerintem.

    Szerencsére számítógépes "karrierem" során nem sokszor kellett garanciáztatnom. Most belefutottam, elég szépen. :(((

    [ Szerkesztve ]

    Az OFF topikban OFF, az ON by LaciCRM - Online túraautó E-Sport bajnokságok közvetítése élőben, kommentátorral! Real Cars Real Racing Hungary Youtube/Facebook!

Új hozzászólás Aktív témák