Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Muerte
Topikgazda
válasz Gameboy77 #45 üzenetére
Segítek neked,csak elő kell bányászni hozzá a régi cuccaimat...A 7970M esetében csak pozitív változást tud okozni egy enduro disabled vbios,mivel szigorúan csak a dedikált vga-t fogja használni minden alkalmazás.Egyetlen hátrány (már ha számít) hogy az akksi idő drasztikusan le fog csökkeni.
conqver: Ezt mindig kiírja(pl.3DMark teszteknél is) mikor nem natív felbontást használó alkalmazást futtatsz.Amúgy miért nem jó neked az NV inspector?vagy az EVGA precisionX-el monitorozol
-
Muerte
Topikgazda
válasz Gameboy77 #56 üzenetére
Nem olyan nagy ördöngősség ez,először én is daráltam elhiheted de aztán már rutinból ment Ettől szájbarágósabban már nemtom leírni...
A drivereknek semmi köze a vbios-hoz,nem fog változni semmi azon kívül hogy az IGP inaktív lesz.
Ha meg nem menne valami flottul akkor vissza lehet állítani az eredeti vbios-t.
Erről a visszállításról,vagy más vbios felírásról még kell pár szót írnom.:
A lementett eredeti vbios-t célszerű másik gépre is lementeni,mert ha a felírt nem jó, akkor csak fekete kép fog fogadni bennünket indításkor mint ahogy conqver volt kedves és bemutatta
A lényeg az hogy ha az autoexec.bat-ot jobb klikkel megnyitjuk és rányomunk a szerkesztésre ezt fogjuk látni: C:\atiflash.exe -p 0 -fs -fp -reboot 7970M.rom ez tehát maga a parancssor és itt jön a lényeg.
Ha az eredeti vbios-t akarjuk felírni,vagy egy másikat netán akkor másoljuk fel a pendrive-ra csak a saját nevén úgy ahogy van (xyz.rom),de utána már a pendrive-on át kell nevezni a .rom fájlt minden esetben 7970M.rom-ra mert egyeznie kell az autoexec.bat-ban található névvel.Enélkül a művelet nélkül nem fogja felírni a kívánt vbios-t!
Ha figyelmesen újra elolvasod az AB.-es trükk pont ezért van mert ezek szerint nálad is fagy,akinél meg nem fagy ott sokszor játék közben flickerel,remeg a kép.A trükk után a húzást a Catalyst Control centerből lehet, az Overdrive menüből alkalmazni,teljesen ugyan úgy mint egy asztali PC-n.
Halkan jegyzem meg ha 680M-ed lesz akkor is flash-elni kell majd,csak hogy megnyugtassalak
Ha elszántad magad akár telefonon vagy skype-on keresztül megcsinálhatjuk együtt is ,de ez már a te döntésed! -
Muerte
Topikgazda
válasz Gameboy77 #410 üzenetére
Nem tudom hogy lehetne levarázsolni normálisan róluk a bordákat Egyelőre egy ilyesmi megoldás tűnik kézenfekvőnek [link]
Mayday: R3,R4 totál más...az felejtős.Ha a rezet levágom hogy töltsek bele gázt újra fingjak bele? A 18x hűtője pont olyan mint az R2 csak a borda rohadt nagy rajta és nagyon szűk a hely...én voltam a f.sz hogy nem néztem meg előre...nem gondoltam volna hogy ennyire ki van ott centizve a hűtőborda helye is.
[ Szerkesztve ]
-
Muerte
Topikgazda
-
Muerte
Topikgazda
válasz Gameboy77 #608 üzenetére
Enyhén szólva... nem is hihető ez számomra
...mai 13.11 bétav9 driver alapon, 7970M crossfire: 3DMark11 P11102 még mindig találnak plussz kakaót ezekben is[ Szerkesztve ]
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban hirdetni TILOS!
- Legjobb ár !! 2023 MacBook Pro 14" M3 Pro / 12C CPU / 18C GPU / 18GB RAM / 1TB SSD / Bontatlan
- Toshiba Tecra R950, 15,6" HD+ Kijelző, i5-3230M CPU, 8GB DDR3, 128GB SSD, WIN 10, Számla, garancia
- ÚJ !! MacBook Pro Retina 16" M3 Pro 12CPU / 18GPU / 18GB / 512 SSD / Magyar
- Lenovo ThinkPad USB C gen 2 dokkoló, 135W-os adapterrel
- HP ZBook Fury 17 G7, 17,3" FHD IPS, I7-10750H CPU, 32GB DDR4, 512GB NVMe SSD, T1000 4GB VGA, WIN 10/
- Fujitsu Amilo - Core 2 Duo T5500, 2GB RAM, 120GB HDD, Win 7 Pro
- Gyönyörű hófehér Lenovo Z-50 asztali notebook Lynx
- HP EliteBook x360 830 G8 Érintős Laptop 13,3" i5-1135G7 16/1TB FHD SURE VIEW
- HP EliteBook 850 G5 Quad Core i5-8350u Full HD laptop 8 GB DDR4 RAM 256 GB SSD új akkumulátor
- Hibás Lenovo ThinkPad T 440 eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest