Új hozzászólás Aktív témák

  • RM007

    addikt

    válasz Smithy87 #88599 üzenetére

    Nem mindegy hogy laptop vagy asztali, viszont laptop asztali elemekkel, képességekkel, lehetőségekkel minden nyitottság mellett, vagyis mintha asztalit használnál kb azzal az erővel és kondícióval csak piciben és emellett még hordozható állapotban is ami már a múlté lett. Egy nagyon fontos kategóriát nyírtak ki! Helyette hoztak mást még drágábban szerényebb lehetőségek mentén mint ami lehetne.

    A 10 év alatt inkább azt értem hogy ha a gari lejárta után (2-3 év) történik valami ne legyen feltétlen kuka mert 1, minden lassan egy helyen van rögzítve, 2, pont ezért alkatrészt nehéz lesz hozzá találni csak onnan ahonnan jött, 3, Apple féle logika minden csak egy helyről, csak az, csak annyiért vagyis meg van kötve a kezed, mozgástér csökkenés, mindez megspékelve szoftveres függéssel amiben sajnos nagy támogatást ad a Windows is a maga szűrő analízisével. Ilyen árak mellett lehet háborogni, rendben de akkor kérem a garanciákat és teljes szabad kezet azzal kapcsolatban amit megvettem. Zárt rendszerek világa jött.

    Clevo P751TM1 i9-9900K, DDR4 96GB 3200Mhz, 1TB M.2 Sata + 2TB M.2 NVME, 2TB HDD, Nvidia Geforce Zotac Trinity 4080 Super (desktop 320W)

Új hozzászólás Aktív témák