Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Frozen

    addikt

    válasz echterion #70493 üzenetére

    Notebook nem játékra van vagyis arra,de nem arra hogy te napi 20/24 be nyomjad vele. Egy darabig bírják azt elpukkan rajtuk valami.Vagy szeritned viccből raknak egy asztali gépre 1,5 kiló hűtőbordát meg 3 nagy teljesítményű ventilátort? :N
    Ugyan ez a proci ahol rendes kakao kell azt bizony asztali gép tudja. Egy laptopban hiába van ilyen előbb vagy utóbb valami megfogja a teljesítményt. Vagy kevés lesz az áram vagy valami le fog korlátozni...

    Régi mondás ,de még mindig igaz a számítógép/notebook sebességét a leglassabb eszköz határozza meg. Árakat is érdemes megnézni vajon mi kerül sokszor 300-500 euroba egy sima lapon meg mi kerül közel 1000 euroba egy procin a többit nem is említem. Aki azt hiszi,hogy egy 1500 vagy 4000 euros laptop ugyan azt fogja tudni az nagyot téved.
    ( egy rendes vízhűtést bele lehetne nyomni ,de akkor a sulya és az ára megfizethetetlen kategoria lenne és még ez sem garaca arra hogy a lapos kivitel bírná is hosszú távon az iramot mivel nem tudnál rá így sem akkora hőleadó felületet csinálni.

    [ Szerkesztve ]

    Ha már tisztogatod a topikot akkor másokat is kellene fegyelmezni,főleg a rendszeres offolokat......Nem csak bizonyos embereket.

Új hozzászólás Aktív témák