Új hozzászólás Aktív témák

  • fordjee

    aktív tag

    Lassan sikerül belakni az XMG Fusiont, pár szó róla.
    Úgy vettem, ahogy a nagykönyvben meg van írva, hogy nem szabad. Sajnos siettem, így inkább csak bíztam benne, hogy minden rendben lesz. Mivel a gyári fólia mindenhol rajta volt, plusz eredeti számla, garancia, doboz, átalakító, egérpad, schenker pen drive a driverekkel, plusz egy tiszta windows várt, amire egy aida volt installálva, és nyugodt normális körülmények között tudtam volna kipróbálni (eladó házában), így gyorsan elhoztam.
    A gép valóban újnak tűnik, teljesen gyári állapotú. Még az alján, a gumilábakon is rajta volt a fólia. Írtam az XMG-nek, az eredeti vásárlás dátumától megy a garancia, viszont hosszabítani már nem lehetne. Nagyon könnyű, kompakt, (1.9kg) , 15-ös géphez képest kicsi, kifejezetten igényes magnéziumötvözetű ház, kijelző szép, a billentyűzet mechanikus, sosem volt még ilyenem, de tetszik, kicsit még furcsa, szokni kell. A hangszórók lehetnének hangosabbak.
    Csináltam egy-két tesztet, azt hiszem meg kell látogatnom Killhates-t :) 2020 augusztusi gyártás a gép, nem hiszem, volt hogy pasztázva, ha új volt és 33 fokos szobában csináltam, performance módban. Remélhetőleg lehet rajta javítani.

    Van Helsing játék alatt:

    Terhelés alatti is kellemes a hangja, nem üvölt, mint egy porszívó, ez is szempont volt, nem fejhallgatóval játszom. Játék alatt pedig teljesen elviselhető, TV mellett nem hallom a hűtést.

    Amit nem értek, hogy játék alatt is piros a throttling, de a 90fokot sem éri el, lehet, hogy valahol ez be van állítva? Idáig ha a throttling piros volt, a hőfokok is, de itt most nem volt 90 fok.
    A másik amit nem értek, hogy a Metro Exodusnál kiírta, hogy nincs meg a minimális rendszerkövetelmény. Mintha olvastam volna valahol, hogy csak rtx-el megy, és a flow-nál is állandóan lefagyott egy idő után, nem tudom hogy mi lehet a gond.
    Enhanced Editiont telepítettem fel, most telepítem a simát, hátha.

    [ Szerkesztve ]

    fordjee

Új hozzászólás Aktív témák