Új hozzászólás Aktív témák

  • motifator

    senior tag

    Ami az ár / teljesítmény / méret kérdést illeti, én valahogy megragadtam a 15,6 méretnél. Nekem mondjuk tetszik az X170 is, a méretével (a legtöbb 17" gép esetén) viszont csak addig nincs bajom, amíg az asztalon használom. De van, hogy házon belül mozgatom, minden esetben laptop hűtőn, de ágyban is használom, így egy akkora féltéglával nem hiszem, hogy meg tudnék barátkozni, hiába a teljesítmény fölénye. És pont most, hogy lehet, hogy lenne egy gép, amire azt mondom, hogy feladom mindenem, 15,6 méretű, baromira tetszik, de az összképet elrontja, hogy az átlagnál is úgy tűnik "rezsósabb", akkor már kezd elmenni a kedvem.
    Nos, konkrétan a rájzen edisönről van szó. És még azt mondják, hogy intel után a ryzen-nél nincs szükség UV-ra,. na persze, mert egyelőre nem is lehet. Gyakorlatilag megb@..hatja, mindegy, hogy mit pakolnak bele, ha fos a hűtés. De a nyamvadt tervező gárda, vagy a fene tudja ki, fillérb@aszás címén kiveszi a legértelmesebb upgrade-et, a vapor chambert???

    Ez kérem egy m15 R5, 5900 HX + 3070 játék közben. Ugyanez a hűtés lesz a 11. gen intel esetén is. Jó esetben mondjuk, hogy 10 fok lejön belőle indiummal, ha több, akkor már bizakodóbb vagyok. De megint itt tartunk, hogy egy csilliárdos gépet miért nem lehet legalább átlagos szintre hozni termikus oldalon, mert akármennyire is húz a szívem felé, ez egyelőre egy rakás sz@r.
    Elnézést a stílusért, de ez most kijött :)

    szerk.: Nem tudom, hogy az újakba is belekerül-e a TCC nevű feature, mert az AW kitalálta, hogy lehet még a userek kedvére járni, beleraktak egy új funkciót a biosba, itt 1-15 skálán beállíthatod, hogy hol legyen a CPU hőmérséklet limit, magyarul szépen lejjebb tudod állítani a trotty limitet. Mesés, vágjuk kicsit át a népet, és trottyoljon 85 fokon a CPU, persze hűvösebb is lesz, és valamilyen szinten elértük a célt.

    [ Szerkesztve ]

    Funky + Jazz

Új hozzászólás Aktív témák