Új hozzászólás Aktív témák

  • RM007

    addikt

    válasz Muerte #29417 üzenetére

    És ehhez tedd hozzá, hogy nem volt megbeszélve egyik sem senkivel. Emlékezz vissza mindenki próbált lebeszélni, de én erősködtem mert valaki meg azt mondta hogy de. Most már kicsit belekóstolva látom mekkora rizikó, sőt a jelenlegi problémáim jó leckét adnak.

    (#29416) Medocsabi:

    Jelenleg úgy vagyok vele hogy csak azért sem teszek új rendszert, lusta vagyok, hanem inkább pucolok, leveszek programokat majd újra teszek, és várom a win frissítést is hogy a szoftveres (nincs semmi hardver hiba :N ) dolgaim változzanak egy irányba.
    Tegnap pucoltam mint az állat jó sokáig, vagy 200 000 törlés. :)

    Ez sok fagyás és újraindítás végterméke lehetett. Természetesen ezt ellenőrizni fogom hogyan alakul. Mondhatnám találtam a neten megoldásokat a probléma javítására mi nem egyedi eset, viszont nem adnak nekem garanciát mivel nem szabványos a hardver összetételem, csak egy sys fájl bemásolás volt nálam aminél meglepett hogy nem kért felülírást, vagyis hiányzott. :U

    Szóval van a szokásos órajel visszaállítás és minden okés. Tegnap jó sokat játszottam az NFS-el maximum graf. beállítások mellett tükörsima 60fps, na nem volt panaszom a teljesítményre és fagyás sem volt. Valszeg az AB zavarodhatott meg amit ki fogok javítani, csak legyen türelmem hozzá. Most még nem piszkáltam mert kell nekem az a kimutatás játék közben amit csinál. Korábban módosítottam rajta lehet az bolondította meg.

    [ Szerkesztve ]

    Clevo P751TM1 i9-9900K, DDR4 96GB 3200Mhz, 1TB M.2 Sata + 2TB M.2 NVME, 2TB HDD, Nvidia Geforce Zotac Trinity 4080 Super (desktop 320W)

Új hozzászólás Aktív témák