Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
-
addikt
válasz KillHates #29602 üzenetére
Nem tervezem, csak ha már rá jött a hűtés mánia a topikgazdára pont mikor én leálltam, mert mindig kell egy ügyeletes h..... , akkor talán ezzel is próbálkozhatna, amennyiben nem éri el az áhított kitűzött célt.
Ha kell elpostázom neki.(#29603) Bluesummers: Ez mi? Nagyon horrorisztikus. Ebből már lejött hogy nő vagy.
[ Szerkesztve ]
Clevo P751TM1 i9-9900K, DDR4 96GB 3200Mhz, 1TB M.2 Sata + 2TB M.2 NVME, 2TB HDD, Nvidia Geforce Zotac Trinity RTX 4080 Super (desktop 320W)
-
Muerte
Topikgazda
Az alulemezt inkább kihagynám ha lehet.
A rézhűtővel jól beszoptam,szinte éreztem előre hogy ez lesz...
Még csak ki sem tudtam próbálni,mert a ...kínai vastag acélból csinálta meg a rugós lefogató részt,meg sem moccan,ha nagy nehezen egy csavart be bírtam tekerni egy két fordulatot akkor már a másik ponton esélyem sincs,mert nem is függőlegesen áll a csavar hanem vagy 30-40 fok dőlésszögben.
Írtam a csávónak mi van,meg hogy miért használt ilyen vastag rugalmatlan acélt erre azt írta küldjek képeket a helyzetről...Szóval most vagy benyelem a ~20 rongyot,vagy megint szedhetem szét a gépet,feszegessem ott neki az xbracket-et,meg netán sarkazzam le a drágán vett kártyámat,hogy ő elhigyje a saját baromságát...
Igazából abban szinte biztos vagyok hogy nem lett volna jobb hőfokokban a teljes réztömbös verzió,nem is azért rendeltem,hanem mert azon le van marva az a rész a hátsó részen,ahol a vrm-ekkel érintkezik,a gyári hűtőn meg van a közepén egy kb.2 cm széles bemélyedés és sokkal nehezebb normálisan thermal padozni,de hát ez most nem jött be.[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz Muerte #29606 üzenetére
Nem tudom volt-e már téma. Nálam nincs rajta a kártyán az X-bracket. Nálad ez miért kell?
Emlékszem még korábban a gtx 880m -nél volt a kártyámon, amit le kellett szednem talán a hűtő miatt már nem emlékszem, de le kellett piszkálnom főleg mert félig levált magától, valahogy útban volt. Sőt felmelegedett mint az állat, veszélyeztette a gpu-t.
(#29607) echterion: Az is lehet. Tegnap láthatólag kezet törölt egy kijelzőn. Én a véres kezemet máshová törölném. Valaki nagyon felbosszantotta. Boszorkány
Clevo P751TM1 i9-9900K, DDR4 96GB 3200Mhz, 1TB M.2 Sata + 2TB M.2 NVME, 2TB HDD, Nvidia Geforce Zotac Trinity RTX 4080 Super (desktop 320W)
-
Gaberiellb
senior tag
Sziasztok! A véleményetekre lennék kíváncsi. Ezt a laptopot néztem ki, ár érték arányban szerintem kiváló, pro-kontra érveket szeretnék, jöhet hideg meleg
Szerintem hosszú ideig jó lenne, 1060 elég fasza, meg ugye ott a thunderbolt késöbre. Köszönöm!
[link][ Szerkesztve ]
Eurocom Sky X4c(P751TM1-G)
-
nagyúr
válasz Gaberiellb #29610 üzenetére
Én inkább Dell G5 gépet néznék!
Vagy az előző 7577-est i5 + 1060-al.[ Szerkesztve ]
-
Skyhunter
őstag
Ez az Acer Predator G5-793 Black Friday-kor 360k lesz. Jó vétel lenne?
[ Szerkesztve ]
-
echterion
nagyúr
-
maximilian4
addikt
válasz Darth_Revan #29616 üzenetére
Ráadásul ha játékra kell, akkor nem elég az 1060 mellé a 7700hq? Én személy szerint nincs az az isten hogy aspire 7-et vegyek a predator g5 helyett, hiába van benne mondjuk egy 8750.
[ Szerkesztve ]
Maxi
-
Ferelson
tag
Sziasztok!
Asus ROG gamer laptop RGB világítású billentyűzetét lehet állítgatni? Azt olvastam az Aura szoftverrel lehet, de hiába tettem fel, azt írja csatlakoztassak egy kompatibilis eszközt.
Válaszokat előre is köszönöm!Ipad Pro 2018, Iphone X, Airpods, ASUS ROG STRIX GL503VD
-
Darth_Revan
veterán
válasz maximilian4 #29617 üzenetére
Hát ha látnád az én Aspire 7-em hogy ki lett okositva, akkor arra azért kereskedne a szemed
-
Ferelson
tag
válasz Bluesummers #29625 üzenetére
KÖSZÖNÖM SZÉPEN A KEDVES SEGíTSÉGET!
Ipad Pro 2018, Iphone X, Airpods, ASUS ROG STRIX GL503VD
-
echterion
nagyúr
válasz Darth_Revan #29616 üzenetére
7700HQ-nál hová kellene jobb proci ebbe a gépbe ehhez a kártyához? Azért ne ajánlgassunk már ilyen "tejfelesdobozokat" egy masszív gép helyett, na. Ráadásul a hangzása sincs közel se olyan jó a másikhoz képest.
-
őstag
-
Darth_Revan
veterán
válasz echterion #29627 üzenetére
Jobban utána nézve ennek a Predator gépnek ...hát, annyira nem dobtam hátast.
Elvileg G-Sync -esnek kellene lenni, viszont ennel a modellnel sehol nincs említve. Meg az Acer termék oldalon sem.
Így benne van a pakliban hogy nem tud G-Sync-et. Ha ez igaz akkor elgondolkodtató hogy megéri az Aspire 7 helyett.
Árban ugyanannyi, viszont az Aspire :
- visszafogottabb és nem ciki egyetemen vagy munkahelyen elővenni
- jelentősen erősebb a CPU
- hűtés ránézésre gyengébb, de gyakorlatban majdnem egy szinten vannakEgy teszt a Predator hűtéséről:
CPU majdnem elvérzett ezzel a 3 lábas hűtéssel és a GPU is csak azért olyan hűvös mert iszonyatosan pwr trottyol és a mag orajel jelentősen visszaesett .
Szóval nem olyan sz*r az az Acer tejfölös doboz a Predatorhoz képest...vagy tudsz 1 okot mondani amivel többet tud és megéri bealldozni az erősebb cpu-t?
[ Szerkesztve ]
-
echterion
nagyúr
válasz Darth_Revan #29630 üzenetére
Nekem volt ilyen gépem, azért merem mondani, hogy milyen, nem teszteket olvasgattam. A tesztekben a szokásos gyurma van a gépekben, plusz az általad is alkalmazott módszerek sincsenek benne, így nem jó ez alapján összehasonlítanod őket, mert nem ugyanazok a feltételek (plusz ez egy skylake-es teszt...).
Volt benne g-sync is, bár attól sem estem hanyatt, most is megvagyok nélküle, a vsync is elég nekem mindenre. A kinézet szubjektív dolog, azzal nem érdemes vitatkozni, valakinek tetszik, valakinek nem. Játékra az 1060 mellé az esetek 98%-ában elég az i7, nem igazán értem, minek kellene a sokkal forrófejűbb hatmagosért fizetni.[ Szerkesztve ]
-
kenccsi
tag
Sziasztok,
Lenovo Y720 (i7-7700hq, 1060 6gb, 8gb ram, nincs ssd)
Szeretném levásárolni a napokban, ha esetleg sikerül, ez szerintetek jobb választás lehet? (ôszintén szólva pont erről a típusról nem találok semmi konkrétumot google-n)(build quality, hőfokok, kijelzô színhűsége, érdekelne legfőképp, belsőre procin kívül hasonló teljesítményt kapnék gondolom)
http://www.laptopszalon.hu/asus/asus-rog-tuf-fx504gm-e4070-fx504gm-e4070-laptop_36048-adatlap
lletve ha tudtok még hasonló kaliberűt ebben a 380e-ft os rétegben, szívesen meghallgatnám a véleményeteket (nyílván csak a linkelt shop-tól sajnos)
Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
kenccsi
tag
válasz Mikulásbá #29633 üzenetére
Nem rossz, tetszik, hogy nem az a nagyon "gamer" külsejű.. Mikor megvettem az Y720-at gondoltam az nem oszt, de a mai napig nem tudtam megszokni mennyire "menő-azta-hű" . Viszont ahogy nézem ez már 436e-kóstál az meg kicsit kívül esik a büdzsén. Közben eszembe jutott, hogy mindig a helios 300-al hasonlítgatták a Y720-at. Ez esetleg: http://www.laptopszalon.hu/laptop_notebook/acer-predator-helios-ph315-51-76yd-nh-q3feu-012-laptop_35561-adatlap
?
[ Szerkesztve ]
-
Lacabooy
csendes tag
sziasztok
Tudtok ajánlani normális laptop tásákát 17"-os géphez nem horror áron, amit itthon is lehet kapni, és pár napon belüli átvenni?
[ Szerkesztve ]
-
kenccsi
tag
válasz Gaberiellb #29610 üzenetére
Hali, nekem jelenleg ilyenem van.. szervizben. 1 éve vettem, azóta több mint 4 hónapot volt szervizben, először furcsa elektromos zizegő hangja volt, akkor kiderült, hogy a mélynyomó hangszóró része bevolt horpadva, 1.5 hónapot volt szervizben, majd mikor visszakaptam a zizegő hang nem távozott, visszavittem azt mondták ők már biz nem hallják de szívesen elküldik még egy hónapra, ha nekem attól jobb lesz. Késöbb pixel hibával vittem be, mivel volt rá külön vásárolt garanciám, megint eltűnt egy jó 1.5 hónapra, majd vissza kaptam, bekapcsoltam és ugyanúgy ugyan ott volt a pixel hiba. Visszavittem, hogy valami itt nem oké, majd most épp 4. hete van megint szervizben panel cserén.
Magyarul a szervize a Lenovo gépeknek Magyarországon sajnos szar.
Emellett, ha még ki kell emelnem valamit, akkor a billentyűzete, az pont egy év után kezdett el, hogyis mondjam nem voltak a gombok olyan stabilak mint vásárláskor, space bar nyikorgott a sokat használt felén stb. Pár funkció gomb már vásárlás után közvetlen be-beragadt néha, olyan volt mintha nagyobb lenne maga a billentyű mint a vályat amiben mozog.. A külső aluminium anyag nagyon durván gyűjti az ujjlenyomatokat, karcokat. Sajnos én letörölni se tudtam róla semmivel. A gumírozott műanyag csukló támasz rész egy-egy izzadósabb gaming alatt elég undi tud lenni, de ez legalább nedves törcsivel könnyen tisztítható.
3.2 kg-os súlyával elég nehézkes, amire úgy legyint az ember, de mikor cipelni kell mégis, azért leesik miért sorolják a súlyt az ellenérvekhez.Na ezek a rosszak
A jó:
Játékokban a teljesítmény szerintem nagyon jó, általában maxra tekerve, vagy nagyon megterhelőeknél kicsit ezt azt visszább véve 45-60 FPS között simán el volt, (Most a megterhelőbb játékokra írtam az fps-tde általában nyílván ennél is jobb). A hűtést nem gyakran de amikor csekkoltam 76-83 fok (gpu) között mászkált max, szerintem elfogadható érték, ilyenkor viszont beindul a hűtés, ami mivel korábban nem volt laptopom, viszonyitási alap híján azt mondanám nem túl hangos, de azért nem is a kellemes kategória (Sőt emiatt az utóbbi pár hónapban, próbáltam lockolni 30FPS-re a játékokat, mivel nekem úgyis teljesen élvezetesek (na nem az fps-ek, de úgy minden más) de legalább ilyenkor majdnem full kussban van a gép).
A kijelzőjének a színhűsége elvileg nem túl jó, gyakorlatilag játékokban, teljesen élvezhető sose mondtam volna, hogy itt valami nem oké, kivéve amikor a szerkesztett fotómat viszont láttam más kijelzőn, na akkor esett le miről beszélnek a tesztek..
A tapipadja elfogadható, ha hosszabb ideig kell használni kissé idegesítő, olyan mintha lenne egy kis késleltetés, amit te tapizol és amit látsz a kijelzőn között. A hangzása a dolby atmos és JBL hangszórók miatt szerintem nagyon baba (mármint azért nyilván egy laptoprol van szó, de ilyen hétköznapi, munka közben zene hallgatásra, sorozat nézésre teljesen élvezhető.)Nagyjából ennyi amit kiemelnék, összefoglalva pedig: Ha nem lenne a szerviz olyan amilyen, illetve a billentyűzete jobban bírná a kiképzést (pedig én marha gyengéden bánok minden ilyen eszközömmel)
azt mondanám, jó vétel. Főleg ennyiért, az enyém 1 éve jó 60e-rel drágább volt. De ezeknek tekintetében azt mondanám csak saját felelősségre.Helyesírás miatt ne haragudjatok, telefonról nem az igazi, gép híján..
Üdv,
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz echterion #29631 üzenetére
"...... Játékra az 1060 mellé az esetek 98%-ában elég az i7, nem igazán értem, minek kellene a sokkal forrófejűbb hatmagosért fizetni......."
Meg ügye a 8.gen cpu púpos, ezért nem lehet vasaltatni, ami ugyancsak egy nyomós érv hogy minek.
-
kenccsi
tag
válasz Mikulásbá #29633 üzenetére
Nézd, ezt találtam az előbb, hogy sok de ha belegondolok igazából erősen gondolkoztam, hogy lassan egy ssdt szeretnék az Y720-ba illetve +8gb ram-ot. Ebben meg ezek már alapból benne vannak, elméletben pedig kerek 60at kellene ráfizetnem. Lehet még jobban meg is érné így.
Mi a véleményed?
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz kenccsi #29643 üzenetére
Ittmég kell egy Win 10 is rá.Jó,de ugyanez ha i5-el lenne,az is elég lenne.Ha van,keress olyat-ráadásul SSD nélkül,csak HDD-vel,SSD-t majd teszel bele magadnak-az lenne a legokosabb.
Ha nincs olyan verzió,ez is jó.Lehet i5-ös verzió csak 1050Ti-vel van?
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz kenccsi #29645 üzenetére
Én nem találtam itthoni hivatalos forgalmazásban i5+1060 verziót.El kell dönteni,hogy kell-e az erősebb drágábban,vagy elég i5+1050Ti verzióban olcsóbban.Pláne ha az a 1060 Max-Q verzió.
Egy 256-os SSD-re a rendszeren kívül 3-4 játék fér.Ez a gép a 7577 utódja,már az is ajánlott volt a maga kategóriájában.Ez is rendben van a tesztek szerint.
[ Szerkesztve ]
-
cyberkind
félisten
válasz Mikulásbá #29646 üzenetére
Igaz játékfüggő, de azért a 8. genes i5 igencsak jó lehet a 1060 mellé, így utólag talán már bánom, hogy nem azt vettem kintről, mert az esetek nagyobb részében cpu limitem van.
Szóval elmehet a pibe az összes nagyker meg forgalmazó meg a tököm tudja ki, akik pont a legértelmesebb lapost nem voltak képesek behozni, az úgynevezett best buy-t.
[ Szerkesztve ]
-
Medocsabi
addikt
Olyan mocsok másnapos vagyok,hogy 40 perce próbálom elolvasni a tegnap óta felgyűlt kommenteket,de eddig sikertelenül💩
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban hirdetni TILOS!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Cyberpunk 2077
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung LCD és LED TV-k
- Politika
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Fotók, videók mobillal
- TCL LCD és LED TV-k
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- 2021 Macbook Pro 14 - M1 PRO - 16GB - 512GB - HU - gar 2025.07
- Delé Latitude 7480 6th generációs Intel Core-I5, 16 Gb ddr4, FULL HD
- DELL G3 Gamer laptop: i5-10300H / GTX 1650 / 16Gb RAM / 512Gb SSD
- Alienware m9700i R1
- Új ThinkPad T14 Gen 5 -2024-, FHD+ IPS, Intel Ultra 5 125U , 16GB DDR5, 512GB NVMe, ujjl., gyári gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest