Új hozzászólás Aktív témák

  • RM007

    addikt

    válasz Muerte #15649 üzenetére

    Az sem mindegy milyen vga-t használsz. Az egyik jobban, a másik kevésbé melegszik. Próbálj ki egy 980-ast, és már jóval magasabb fokaid lesznek. Emlékszel még pár hónapja mikor azzal jöttetek páran, hogy nem fogja tudni lehűteni a lapos a 880-at, a 980-ról meg ne is álmodjak. Hát persze.....
    Lesz egy kis időm utánanézek a gt72 átlag hogyan teljesít. Egyébként azért remélem lejött a linkelt fotóidról, hogy más a borda anyaga, mérete, nálam szellősebb minden, tud hova távozni a hő. Venti profil ha lenne, kellene, de nekem nem kell, így egyszerűbb.

    Sajnos ez még bennem maradt. És nem akarok semmit sem bizonyítani főleg mert te hoztad szóba a témát, viszont látom mostanság hűtésileg hogy teljesít sok gamer laptop.

    (#15650) KillHates : Most komolyan, mondjuk 1 óra használat után mennyin áll az semmit nem mond. Igaz fent a füles, és nem hallanám mikor lassít vagy gyorsít a venti, de erre minek szükség. A bios-om is régi, van újabb, és a vga.n is gyári van, és nem értek hozzá eléggé hogy tudjam, merjem frissíteni. Jó nekem ez is.

    [ Szerkesztve ]

    Clevo P751TM1 i9-9900K, DDR4 96GB 3200Mhz, 1TB M.2 Sata + 2TB M.2 NVME, 2TB HDD, Nvidia Geforce Zotac Trinity 4080 Super (desktop 320W)

Új hozzászólás Aktív témák