Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
HDAdriano
tag
válasz Muerte #107639 üzenetére
Bocsánat kicsit rossz a kommunikáció mert írom a tapasztalataimat, közben tesztelek és crash esetén amit eddig írtam ide az eltűnik, ráadásul a memóriám sem valami jó..
Próbáltam -500Mhz-et az egész görbére és 990mV körül lecsaptam (egyenes szakaszt csináltam utána), elvileg ezzel csak nőhet a stabilitás, de így is kikapcsolt a gép azonnal, hogy rányomtam.
Eddig amit előző kommentben próbáltam leírni, hogy 712mV körül próbálom az órajelet növelni (gyári görbéhez képest Undervolt), és ez tűnt eddig amíg még működik azon kívül, hogy 1320Mhz-nél lecsapom a gyári görbét.
Tehát olyan mintha nem a kártya órajelével lenne a gond, hanem a feszültségével? (talán tönkrement maga a GPU, vagy valami a board-on?)
KépNem arra gondoltam, hogy felülírja a profilt, hanem véletlenül kétszer rakom rá a profilt akkor olyan mintha megpróbálná eltörni az egyenes részeket az Afterburner (nagyobb feszültségnél megnöveli az órajelet mint a szakasz elején, egyenes szakasz esetén), és mivel látja a kártya, hogy ott van egy nagyobb órajel pont megpróbálja.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban hirdetni TILOS!
- 2021 Macbook Pro 14 - M1 PRO - 16GB - 512GB - HU - gar 2025.07
- Delé Latitude 7480 6th generációs Intel Core-I5, 16 Gb ddr4, FULL HD
- DELL G3 Gamer laptop: i5-10300H / GTX 1650 / 16Gb RAM / 512Gb SSD
- Alienware m9700i R1
- Új ThinkPad T14 Gen 5 -2024-, FHD+ IPS, Intel Ultra 5 125U , 16GB DDR5, 512GB NVMe, ujjl., gyári gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest