Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • RM007

    addikt

    Ma megjött a vízhűtésem. Vázolom.... :))

    A színes lötyi ment a sunyiba. Itt még nem sejtettem mi lesz ha kiemelem a csodát, habár utólag innen nézve is gyanús. nem biztos hogy én bénáztam kiemelésnél.


    Elképzeltem KillHates mester arcát mikor erre ránéz, hát szerintem nem lepődött meg, mindig így kezdem. :DDD Én is meglepődtem volna magamon ha a legelején nincs el.aszás.

    Sebaj találtam megoldást. igaz így a tartályból jövő nyílás picivel kisebb lett. Cumi.

    Jól belenyomtam és stabil itt nem csurog. Most egyenlőre ez marad.

    Laptop felől amit hozzá kaptam, erre ráhúztam.
    Hoppá csurog pedig rácsavartam. Ezzen meglepődtem hogy itt csurog nem pedig a másik oldalán a tartálynál. Hiányzott a tömítő gumi a menet végéről. 3db ilyet kaptam így tudtam cserélni jóra olyanra ami ráadásul nagyobb nyílással is rendelkezik. Ott a csepp, aztán volt tócsa is, még jó hogy időben észrevettem. Szerencsére csak az asztalra ment nem folyt a hűtőn lefelé.

    Következő meglepetés ami ért, nem tudok neki áramot adni. Ezt hogy gondolták? :U :U
    Milyen szerencse a nyáron vásárolt és eddig is az asztalon a laptop alatt tartott kínai dupla ventilátoros szerver hűtő. Ugyanis a venti szabályzó fejet leszedve arról ehhez is tudtam csatlakoztatni. Tök ugyanaz a venti van ezen is csak 1db. :DD



    Hát -10,-12C fokot nyertem így ahogy van, mivel enélkül végtelenbe rakva a menetet 4.6Ghz 140W környékén egyensúlyozva pár per alatt 90C fölé kúszna akár 93C ha nem állítom le. Szóval jó ez így most nekem, elég ennyi is jelenleg. :))

    (Azt tudnám még elképzelni hogy gyorsabban cserélődne benne a folyadék nagyobb nyílással.) Viszont az is igaz több Watt-ot nem akarok átfolyatni a cpu-n nehogy baj legyen. :)

    Clevo P751TM1 i9-9900K, DDR4 96GB 3200Mhz, 1TB M.2 Sata + 2TB M.2 NVME, 2TB HDD, Nvidia Geforce Zotac Trinity RTX 4080 Super (desktop 320W)

Új hozzászólás Aktív témák