Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz Csupati #102934 üzenetére

    Ez az! Bátorítsunk mindenkit arra, hogy nyugodtan küldjenek vissza mindent a 14. napon, mert az a frankó. Fontos, hogy a vásárló tudatos legyen ... ja bocs, nem.
    Mert kell az olcsó gép, mindegy milyen RTX, csak vegyünk valamit ... csak rohadtul elfelejtenek utánanézni, hogy mire is kellene, vagy az eladó mit és hogy hirdetett, s kiderül, hogy:
    A) át lett cseszve valami sz@r marketing szöveggel, hogy (ezen minden fut ám ... ja igen, VGA felbontásban)
    B) minden perfekt leírás ellenére a fogyasztó úgy dönt, hogy neki mégse kell, csak .. mert, mindenféle indoklás nélkül.

    Remélem EU hamarosan beszünteti ezt a 14 napos visszaküldözgetős cuccot, avagy mondjuk legalább egy 10-20% vissza nem térítendő büntetés legyen, hogy oké haver, visszaküldöd, de 1M helyett 900.000Ft, vagy 800.000Ft-os kapsz vissza, miután full lecsekkoltuk, hogy minden pontosan úgy van, ahogy van (kamerák előtt persze). Pont.

    Az eladónak kötelessége lesz nagyon pontosan feltüntetni minden infót, akár példákkal, hogy milyen játék hogy fut, a vásárló meg kétszer ... de inkább háromszor is meggondolja, hogy mire költi el a pénzét.

    Hadd ne bátorítsunk már mindenkit erre, hogy mindent küldözgessenek vissza kérlek. Ok? Köszönöm!

    Ha válaszolok / írok az üzenetedre, elvárom a választ. Egy minimális kommunikációs etikettet tartsunk be, még akkor is, ha nem érdekel az ajánlat.

Új hozzászólás Aktív témák