Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
bobalazs
nagyúr
válasz PuffyMinnie #5345 üzenetére
Hat ez szomorú. Nálam hosszú idő óta teszi a dolgát rendületlenül.
-
Atla
senior tag
Gondoltam megosztom akit esetleg érdekel. FarCry 6-és a dualsense PS5 kontroller.
Az első olyan játék PC-n számomra,ami támogatja natívan tehát küólső program nélkül,az
adaptív triggereket,illetve végre rezeg is a gamepad. -
TomPack
őstag
Sziasztok!
Elnézést, ha tök láma a kérdésem.
PC-hez szeretnék vásárolni wireless kontrollert/gamepadot, olyat ami rezeg játék közben, és "xbox"-kiosztású.Létezik ilyen?
Mert az xbox oldalán azt olvastam, hogy pc-hez csatlakoztatva a vibra funkció nem működik.
Ezért vetten az alzában egy nem gyári, xbox dedikált/licenszelt vezetékes verziót, ami tök szuper, csak kezd kényelmetlenné válni a kábel.Már teljesen belekavarodtam a sok fórumozásba.
Mit vegyek, ha van ilyen? És itthoni áruházakból könnyen beszerezhető?Thx!
-
magyarmark
csendes tag
Sziasztok!
Véleményt szeretnék ps5 kontrollerről vagy ajánlatot valami normális alternatíváról.
-Steam controller nem jött be, túl nagy és kényelmetlen.
-Xbox 360-at szeretem
-újabbik xbox kontrollerrel több gondom is van, a legfőbb alapvető hardware design probléma és rengeteget lehet róla olvasni, tehát nem saját hülyeség: nem nyomódik le normálisan a gomb, kemény ügyességi játékoknál ahol kis és nagy ugrás közt is van különbség és miliszekundumon múlnak dolgok nem lehet megengedni, hogy ne regisztrálódjon a legtöbbször az alapvetően "a"-ra állított ugrás gomb...
-gondolkodom merre induljak tovább, ps5-ről is sajnos sok rosszat lehet hallani, drift problémák, silány minőségű alapanyag használata stb.
Valamint még kérdésem lenne, hogy én alapvetően vezetékkel szeretem használni, akkor ki lehet-e venni az aksit vagy nem lesz-e baja ha csatlakoztatva marad, nem tölt-e stb. (gondolkodásom szerint alapvető aksi gyilkos, ha vezetékkel és akkuval együtt használok egy terméket, mert állandó töltésnek van kitéve, pl laptop vagy telefon, mert nem közvetlen a vezetékből szedi az energiát, hanem az aksiból)-vagy tudtok-e valami minőségibb 3rd party cuccról, ami mind a kettő óriáscéget lepipálja?
olyan 30ezernél többet nem szeretnék rászánni, 20 körüli a cél mint a 2 kontrollernél
Köszönöm a választ előre is!
-
TIT
veterán
Ismeri valaki az utángyártott vezetékes xbox 360 kontrollert?
Állítólag elég gagyi.
PowerA-t néztem de az horror ár,mondjuk az biztos jó mert mikrofos engedélyezett. -
TomPack
őstag
Én egy PDP-nevű XBOX kontrollert vettem az Alzába, vezetékest PC-hez. Most olyan 17eFt -ért árulják. Tök jó, simán hozza a gyári kontroller minőségét.
Ugyanitt keresek vezeték nélkülit, ami rezeg is PC-vel használva.
Van ilyen?
Vagy csak kamuzik a Microsoft oldala, hogy PC-n nem fog működni a rezgés, csak a vezetékessel?
Van ezügyben valakinek tapasztalata? -
milkabrams
őstag
Sziasztok!
Szeretnék valami kontrollert mobilhoz (oneplus 7t) pubg és diablo immortalhoz. Valamimolyasmi kellene ami a telefont is tartja/bele lehet tenni.Ó, nagy volt az én lelkemnek bűne,/ és olyan nagy a rá mért kárhozat,/ égi fény rá hiába vetülne/ és enyhülést a sír sem tartogat:/ lent végtelen korokon át ont rá kegyetlen, bús átkokat.
-
SunMount3r
nagyúr
Hello!
Meguntam a keresgélést a net-en, mert alig találtam valahol: eredeti XBOX S/X Wirelss Gamepad-et keresek, lehetőleg reális áron és még PC-s vevőt is hozzá. (Bt-vel azért nem lenne jó, mert azzal a rezgés állítólag nem működik).
Tudna valaki webshop-os tipped adni rá?
-
TomPack
őstag
válasz SunMount3r #5361 üzenetére
Ha jól értem, csak akkor működik a rezgés PC-vel, ha van hozzá PC-s vevő dongle?
Mert akkor én veszek egy utángyártottat, nekem az is megteszi.
(az Alzában vett vezetékessel semmi bajom, (PDP) nagyon masszívnak hat) -
SunMount3r
nagyúr
válasz TomPack #5362 üzenetére
[link] Vibration (or “rumble”) features are currently not supported for the Xbox Wireless Controller when connected via Bluetooth. Vibration is supported if you connect your controller using the Xbox Wireless Adapter for Windows.
Utángyártottat honnan veszel? És a controller-t? Én a helyedben annak is utána néznék, hogy azzal működik a a rezgés.
-
PuffyMinnie
tag
válasz blupatrik #5365 üzenetére
Ha garanciás küld vissza. Ha nem garanciás sima tisztítás elég neki. Bár lehet egy A gomb miatt nem éri meg küldözgetni. Nekem is volt ilyen hogy az A gomb lassabban ugrott ki de kijött, igaz nem szedtem szét hanem az A gomb körül 75% os alkohollal meg fogpiszkálóval kiszedtem ami oda ragadt körülötte és jó lett. Minden ami nem eredeti sajnos mindegyikkel baj lesz. Soha nem volt gondom egyetlenegy eredeti Microsoftos kontrollerrel sem.
#5361SunMount3r
Nekem van egy kék Microsoft Xbox Series X/S kontroller, van eredeti adapter is. (Igaz nem használom, mert van 2 db elite kontrollerem is) De nem tudok megválni tőle olyan egyedi, hogy kék színű. Nekem rezgett rendesen bluetooth adapterrel) Vezetékeseket már nem veszek többet. Reális áron nem igen fogsz találni. Én is most néztem 30.000 Ft ba kerül. Én tavaly amikor vettem 20.000 Ft volt meg kifogtam az adaptert hozzá 4000 Ft ért. Elszálltak az árak azóta.Ha az elméd arra ösztökél, hogy beszélj, próbálj helyette figyelni!
-
PuffyMinnie
tag
-
TIT
veterán
válasz PuffyMinnie #5367 üzenetére
Nem siették el,azért francia nincs olyan messze,ha odaküldték.
Azért az X360 se makulátlan,pár év múlva nyikorog a joykar és driftel,mondjuk a ps-é is.
blupatrik: Én is azt néztem mert microfos engedélyezett de sokan szidják,hogy törik,tönkremegy,pedig amcsi az is.[ Szerkesztve ]
-
blupatrik
csendes tag
válasz PuffyMinnie #5366 üzenetére
Köszönöm a válaszokat!
Megpróbáltam a külsőleges tisztítást,de nem oldotta meg. Akkor majd visszaküldöm, remélem nem ülnek rajta sokáig az alzások. -
SunMount3r
nagyúr
Nekem is drift-elt már egy picit pár év után a 360 (egy "pengetéssel" helyre lehetett rakni), de attól még a karok pontossága megmaradt. Lehet van nála alapból jobb is (mondjuk az eredeti MS S/X, vagy a szintén méregdrága SteelSeries vagy Razer) de pl. a mostani Speedlink Torid-hoz képest sokkal jobb volt. Én már bármi ilyen "akárkicsoda" gyártótól nem vennék szívesen új Gamepad-et, de az eredeti MS S/X-ek meg 30K-tól kezdődnek és ehhez +10K az adapter. A 360-at anno meg 13K-ért vettem adapterrel együtt. Tisztára hülyére veszik az az embert.
-
TIT
veterán
válasz SunMount3r #5370 üzenetére
Mit pengettél? Nem gitárt remélem mert az nekem nincs
Hát az én 360-os vezetékesem volt 7500.- akkor a tiéd 12 kb.igen 2016 küröl,hát igen irreális árak vannak,de létezik 70 ropis kontroller is.
Razerbe nem bízom,2 egér is mikrokapcsolós lett rövid időn belül.
Van Steelseries 23-ért,csak nem rezeg,az meg gáz,ennyiért főleg.[ Szerkesztve ]
-
SunMount3r
nagyúr
Nem úgy értem a "pengetést", de az is jó, csak elég volt kicsit "középre hozni" a sticklet és rendbe jött. Persze ha kicsit finoman oldalra nyomtam, amerre drift-elt és úgy hagytam, akkor megint elkezdte. Nem kelleme, de nem is annyira vészes, a pontossága fontosabb volt, mert a mostani Speedlink ebben nem igazán jeleskedik (lehet kalibrálni kelenne, de hogy?).
Én a SteelSeries-ben sem nagyon bízom (bár ki tudja, lehet az még megérné), ha már drága controller-t veszek, akkor csakis az MS. Nézni kellene róla teszteket. Külsőre amúgy annyira nem jön be.
[ Szerkesztve ]
-
TIT
veterán
válasz SunMount3r #5372 üzenetére
yt-n azt mondják az egyik legjobb,van hozzá bt adapter is,de a rezgés kéne.
pdp is jónak tűnik,az is amcsi csak sokan szídják,hogy törik és jó a szoftvere is.
MS még 20 ropi volt fél vagy 1 éve.[ Szerkesztve ]
-
H3XHUN
tag
Sziasztok! Tudnátok tanácsot adni milyen kontrollert vegyek windows 10-hez? Napok óta keresgélek, bújom a netet. MO-n nem nagyon lehet semmit se beszerezni. Max 30-ez adnék kontrollerért, többet nem nagyon szeretnék. Van 2 Thrustmaster gpd-d valamim. 10-12 körüli volt. Nem éri meg ilyen olcsó vackokat megvenni... Gondoltam valamilyen xboxosat kellene venni. Csakhogy nem nagyon van sehol, csak Nacon, PDP meg ilyesmik. Az Elite 2 gamepad elég drága, ahhoz képest, hogy ugyan úgy szétkopik a joystickja. Emagon van razer wolverine v2, 35e-ért. Egy xbox one-osért mai BT-s is elkérnek ennyit jelenleg.
Interneten találtam GuliKit Kingkong 2 Prot. Elméletileg elektromágneses, hall szenzoros módon működik. Ismeri valaki? Ebay- vagy amazonról lehet rendelni. -
PuffyMinnie
tag
válasz SunMount3r #5375 üzenetére
Ki terjesztette el azt, hogy a BT-vel nem jó a rezgés? Mert nagyon sokszor írtad már. Mint feljebb írtam nekem van egy kék és BT-vel tökéletes minden játék, és rezeg is.
Szia!
A linken lévő kontrollerhez legalább jár adapter, ha nem lenne 2 elitem és egy S/X-em tuti ezt venném. Nem érdemes ennél lejjebb adni, mert én is sokat csalódtam már a kontrollerekben. De a Microsoftban még soha.
[link][ Szerkesztve ]
Ha az elméd arra ösztökél, hogy beszélj, próbálj helyette figyelni!
-
SunMount3r
nagyúr
válasz PuffyMinnie #5376 üzenetére
Ott van a linken, amit beszúrtam korábban. Hivatalos MS infó. Akkor ők írnak hülyeséget?
-
PuffyMinnie
tag
válasz SunMount3r #5377 üzenetére
De akinek van kézzel fogható tapasztalata vele akkor nem lehet elhinni, hogy jó a rezgés? Meg kell venni kipróbálni és ha nem jó vissza lehet küldeni 14 napon belül. De én nekem tökéletesen jó vele.
-
SunMount3r
nagyúr
válasz PuffyMinnie #5378 üzenetére
Én tökéletesen elhiszem, hogy neked működik. De akkor abszolút nem tudom mire vélni a hivatalos MS infót. Az is lehet, hogy csak "elavult infó" és már szoftveresen megoldották. (Vagy a controller FW frissítésével. Ez utóbbi esetben pedig nem biztos, hogy mindenkinél működni fog.) Az is lehet, hogy különböző Rev.-ek vannak a controller-ekből és ezt csak az újabbak tudják, hát mittudom én. Lehet a support-juktól kellene megkérdezni, de azzal nincs valami jó tapasztalatom.
-
SunMount3r
nagyúr
válasz PuffyMinnie #5366 üzenetére
Az Elite controller az nem a ONE szériához tartozott még? Szerinted miben jobb, mint az S/X? Mert a "sima" ONE-hoz képest azt mondják, hogy az S/X-nek valamivel jobb lett a D-Pad-ja.
-
SunMount3r
nagyúr
Amúgy még csak ez is beírom ide, mert aki komolyan gondolja a játékot a gamepad-el és nem akar szívni vele, annak fontos lehet: Ha XBOX-os controller-t vesztek soha nem vegyetek olyat, amin az A-B-X-Y gombok nem színesek. Most is van egy játék, ahol néha fontos, hogy gyorsan, pont időben le kelljen nyomni valamelyiket és hát gyakran nyomok mellé emiatt. Vagy legalább, ha nem is színkódosak, de az A-B-X-Y betűk jól kivehetőek legyenek rajta. A mostani Speedlink Torid-omon alig látszik belőlük valami, ilyet senkinek se ajánlanék. Pl. ez a verzió (a régi) még jó volt a színkód miatt (bár a betűk ezen se nagyon látszanak), de ezen az újon már szinte semmi sem látszik. Ilyen egy orbitális tervezési hiba, látszik, hogy akik megtervezték, nem sokat konyítanak a gamepad-es játékhoz.
[ Szerkesztve ]
-
Guitar14
senior tag
válasz SunMount3r #5381 üzenetére
Ez szokás kérdése.
Ha megszokod a kiosztást már rá se kell nézned a kontrollerre.
Anno Resident EVil 4-es játszottam PC-n kontrolleren (ilyenen és nem volt ABXY RT LT RB LB csak számok a kontrolleren és a játékban is) a játékban nem egyszer vannak villanó gombok amiket gyors le kell nyomni támadás elkerülésére. Az is szokható volt.Stick around. I'm full of bad ideas. - Isaac Clarke | Xbox:GuitarXIV | PS:guitarxiv
-
SunMount3r
nagyúr
válasz Guitar14 #5382 üzenetére
Ha a controller-en és a játékban is megegyezőek a jelölések (pl. itt számok), akkor persze, hogy be lehet tanulni. Itt arról volt szó, hogy színe sincs és a jelölése sem látható elég jól. Most nézem fényes nappal, alig vehetőek ki a betűk a Torid-on. Persze így is "be lehet tanulni", ha külön rááll az ember, de ennek nem így kellene működnie. Kijelzi a játék az adott gombot, csak egy pillantás a controller-re és már nyomod is lefelé, inkább így.
Itt egy jó példa: [link]
Ez már kevésbé, de még elmegy: [link]
És egy nagyon jó példa, amikor az egész gomb színkódos és még a betűk is elég jól láthatóak: [link]
Ez pedig egy "vegyes" példa az előző variációra, ami már nem olyan jó, mert a betűk nem látszanak annyira jól: [link]
A legeslegtutibb (szerintem) viszont az lenne, ha pl. egy ilyen megoldásnál a betűk még világítanának is (mint egy RGB bill.-zeten), az még a "sötétszobás" játékra is megfelelő lenne.
-
PuffyMinnie
tag
válasz SunMount3r #5380 üzenetére
Nekem mindenben jobb az Elite ami van. A gombok, a fogása, hogy van benne anyag sokkal jobb érzetet kelt. A D pad is jó szerintem. Eddig nem volt vele semmi problémám. Legalább az Elite kézre áll az S/X sokkal kisebb, szóval kisebbre méretezték nagyon, pedig nincsen nagy kezem. Nekem és a feleségemnek, soha nem volt téma, hogy színesek legyenek a gombok. Ha lehetne lecserélném az összes gombot egy színűre mondjuk pirosra az Eliten. Lehet le lehet nem néztem utána, de én szét nem szedem
Mondjuk játék közben nem kell nézegetni szerintem a gombokat.De amúgy az S/X is egy jó kis kontroller.
[ Szerkesztve ]
-
Jano 87
csendes tag
Sziasztok !!!. Nem volt még soha mechanikus billentyűzetem de elszántam magam hogy veszek egyet, de nem túl drágán, az összeg 30 ezer Ft lenne rá, kinéztem a billentyűzetet ami egy Spirit Of Gamer K900 lenne amiről csak pozitív értékeléseket olvasok, vagy hallok, így meggyőzött az hogy ezen összegért ez egy jó billentyűzet. A kérdésem a K900-al kapcsolatban az lenne hogy a Spirit Of Gamer SOG saját gyártású OPTO MECHANIKUS kapcsolói milyen minőséget képviselnek ???. Barna színű kapcsolósat választottam mert nem csak gépeléshez kell hanem FPS játékokat is játszok ( COD - CS GO ), és azt mondták hogy a barna kapcsolós billentyűzetek az arany középút, jók gépeléshez, de jók játékokhoz is. A SOG OPTO MECHANIKUS kapcsolók minősége azért is érdekelne ( nyomás pont - tartósság ) mert nem ismerem hogy ez a kapcsoló pl hol helyezkedik el a többi ismertebb kapcsolók között. A másik kérdésem pedig az lenne hogy egyébként mely gyártók kapcsolóival kompatibilis még a K900 ???, ha a sajátjával csak akkor csak OPTO MECHANIKUS kapcsolókat lehet bele tenni ???.
-
Tasunkó
senior tag
válasz SunMount3r #5381 üzenetére
Aki egy 40 órát végigvitt valami játékot az nyugodtan lesmirglizheti onnan a jeleket, csak akkor számít ha ismerkedik valaki a gamepaddal. Egyrészt olyan gyakran használják a játékok gombra való utalást, hogy már attól is rögzül, egyébként meg nincs idő lepillantani azért is megszokod. Vendégeknek tettem ki egy kis papírt, rajta körökkel, háromszögek betűk, mikor kinek melyik jut, nálam többféle is forgalomban van pc-n is PS4-n is váltakozva használom, még csak az sem számít hogy xboxos a kiosztás vagy PS-s, csak annyi közös van bennük hogy (majdnem)mind aliexpresszesek. De a vendégek gyakran meghalnak, mármint a játékban, mert ők lepillantgatnak.
[ Szerkesztve ]
Kérek egy számot a jútútú. Európai macskakilátókő Nugáton a helyzet változatlan
-
szabozsolt87
tag
Sziasztok,
A következő gondom van. Vásároltam egy Spirit of gamer PS4 bluetooth kontrollert. Az oldalon azt írták működik PC-vel is. Vettem egy bluetooth vevő egységet és istenért sem tudom összehangolni. Lehetséges, hogy kompatibilitási problémák vannak? Vagy valamit benéztem a beállításoknál?
-
Tasunkó
senior tag
válasz szabozsolt87 #5388 üzenetére
Nekem az aliexpresszeseknél illetve a PS4 eredetinél, pc-vel bluetoothon úgy működik, hogy elindítom a windows-ban a bluetooth menüben az új eszköz hozzáadásnál a legfelsőt, tehát nem a kontrollert hanem a sima bluetooth eszközt, egyúttal lenyomom a bal felső kis gombot a gamepadon és a ps gombot, neked a halálfej alighanem. Ezt a kettőt X+10 másodpercig nyomva tartva szaporán villogni kezd és akkor a windows megtalálja, finish és ennyi. Utána DS4 windows elindít a játék előtt...A bluetooth dongle-t nem árt letesztelni ha nem menne így, mobilról képküldéssel távolabbról, hogy rendben kommunikál-e esetleg ott szoktak lenni, driver vagy más gondok.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Sziasztok!
Most vettem egy Series X/S kontrollert a laptopomhoz és olyan gondom van vele, hogy párosítás után a következő bekapcsolásnál a kontroller már nem csatlakozik automatikusan a géphez, csak ha először kikapcsolom a BT egeret (Razer Basilisk X HyperSpeed).
Eddig DS4 volt, azzal nem volt ilyen problémám.
Kontroller/oprendszer (win 11) frissítés megtörtént.
Mi lehet a bibi?
-
TomPack
őstag
A problémádra nem fogom tudni a választ, mert én még csak tervezek venni egy ilyen kontrollert! De azt megtudnád mondani, hogy játék közben rezeg-e?
-
zsiz
őstag
Sziasztok. Nincs itt egy szaki, aki játékvezérlőket javít? Szerintem USB portot kellene cserélni az XOne kontrolleremben.
Opel Astra G Bertone Coupé X18XE1 | GTA Online: zsiz88 |
-
Napster82
tag
Sziasztok. Az Xbox series 2 kontrolleremhez szeretnék bluetooth adaptert venni. Valaki esetleg tudna linket küldeni ahonnan lehet venni vagy valakinek lenne eladó, csak új és Magyarországon belüli vásárlás érdekel.
[ Szerkesztve ]
-
Napster82
tag
Az előző hozzászólásomhoz kapcsolódik még, hogy a laptopomhoz bluetoothon keresztül kapcsolt series 2 kontrollerem random eldobja a kapcsolat, ekkor az xbox logo villog rajta és csak a laptopon lévő bluetooth be és kikapcsolása után tudom újra csatlakoztatni. Minden driver és firmware a legrissebb. Ezért gondoltam, hogy veszek egy bluetooth adaptert. Ha van más megoldás esetleg, akkor kíváncsi vagyok rá.
-
Tasunkó
senior tag
válasz #30662400 #5397 üzenetére
Nekem is feleléledtek a nyáron az alis PS4 koppintások elkezdtek rezegni, bár hidegen hagy a technológia, azért nincs teljesen ellenemre. Azt hittem a DS4 Windows updatelt, de valószínűleg játékfüggő, szóval van aminél megy , illetve lehetnek játékok amik egyes hardver kombinációknál nem rezegtetnek, van aminél meg igen, ezt egy újabb klasszikus PC jelenségnek tudom be, ezért nem is reagáltam hogy van amikor rezeg a kontroller drót nélkül is, csak a csillagok állását kell figyelni.
-
PuffyMinnie
tag
válasz Napster82 #5396 üzenetére
Mindenképpen olyat vegyél ami az xbox-okhoz való, ne ilyen gagyi pár ezer Ft-osat, mert azok semmit sem érnek. Próbáld meg usb-n elsőnek rádugni a kontrollert, hogy rendesen felismerje a gép utána mehet bluetooth-on. Más megoldás nincs, csak eredeti adapter. Nekünk is van series x/s és Elite 1 kontroller, eredeti adapterekkel nem dobja el soha a jelet. Igaz amikor mi vettük az adapter 5000 Ft körül volt, azóta "kicsit" felment. Bár lehet használtan kifogsz egy jót.
[ Szerkesztve ]
-
Tasunkó
senior tag
válasz Napster82 #5396 üzenetére
Nekem az eredeti series x is ment stabilan 5 dolláros donglevel is meg az alaplapival is de pc-n(asszem legalább 4.0 ás bluetooth kell hozzá, de nekem 5-ös volt, inkább azt favorizálnám). Laptopon vannak ezek az energiatakarékos dolgok, azok lehethogy leválasztják, de ez csak tipp.
Új hozzászólás Aktív témák
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- AliExpress tapasztalatok
- Sorozatok
- BIOS frissítés
- Milyen notebookot vegyek?
- Befagy az egész gép
- Call of Duty: Black Ops 6
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest