Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
nubreed
veterán
Ezek nagyon szép számok, hozzáteszem, megérdemelten. Számomra és szerintem sokaknak, a CP2077 minden idők egyik legjobb játéka.
Lehet majd még előveszem valamikor egyszer, 670 órám van benne összesen 3-4 végig játszással (de volt olyan amit menet közben azért már meguntam), a legutóbbi már a DLC -vel volt.
We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
-
AnonymusX
senior tag
A megérdemelten erős túlzás. Tévedés ne essék, örülök, hogy nem állt földbe a játék és vele együtt a CDP, de azért nem szabad elfelejteni, hogyan indult. Amellett, hogy technikailag nem volt normális állapotban, ezt a tényt még igyekeztek el is hallgatni. Nem túl vásárlóbarát hozzáállás.
Egyébként az a csoda, hogy így vissza tudták hozni. Azonban a CDP-nek máig vannak visszatetsző húzásai a játék kapcsán: PS5-ös változathoz a DLC csak beváltható kód formájában jár. Persze magyarázták itt is a bizonyítványt, miközben számos játék DLC-s változata jelenik meg úgy PS-re, hogy a DLC a játék része lemezen is.
[ Szerkesztve ]
-
FireKeeper
nagyúr
respekt a CDPR-nak hogy így visszahozták a játékot. azért így is elég nagy csorba esett az előzőleg hibátlan ázsiójukon, de talán sokat visszahoztak belőle az after launch supporttal.
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
ridiculous
aktív tag
válasz FireKeeper #5 üzenetére
Az lett volna az igazi ha a 2.0 - ás állapotában jelenik meg, de legalább 90% - ban már rendbe tették a játékot. Apróbb hibák még vannak, de mostmár teljesen élvezhető lett a game.
*nem válasz akart lenni[ Szerkesztve ]
[ [ [ Pain...Death...Nothing phases me ] ] ]
-
CarloBlaine
újonc
válasz ridiculous #6 üzenetére
Arról nem beszélve, hogy akkor az elmúlt 3 évben mennyi mindent belerakhattak volna a sok-sok ígéretből és akkor nem egy teljesen halott város lenne. Ehelyett csak annyit sikerült kábé amivel indulni kellett volna plusz egy fasza dlc.
Persze így is egy elég jó játék lett, de a gta vc meg sa meg iv -n felnőve 15-20 évvel ezelőtt, azért én hasra nem esek tőle most sem.Az meg, hogy minden idők egyik legjobbja... elfogadom, hogy ízlés kérdése, de én nagyon semmit nem láttam benne, amit korábban már ezerszer ne láttam volna. A jó nagy részét már a kétezres években is lehetett látni játékokban. Sőt néhol még többet is...
Maga a játék világa nekem teljesen 10/10 látványra, de mint játékmechanika vagy hogy mondják az semmit nem tud amit korábban akár évtizedekkel ne tudott volna más.
-
Wesder
félisten
Most tartok a 6. vagy 7. végigjátszásnál. (kb 360 óra összesen)
Már megjelenéskor látszott hogy jó lesz ez, ha kikalapálják. Elszomorít a gondolat hogy 2030-ig biztos nem jön folytatása, mert ugye most a következő Witcheren dolgoznak sajnos.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
wjbhbdux
veterán
Talán jobb lehett volna, ha nincs a város, csak teleport a küldik helyszínei közt és az lett volna úgy kidolgozva mint egy single player game.
/s
-
Dtomka
veterán
válasz ridiculous #15 üzenetére
Szerintem meg nem kellene személyeskedni.
-
rottenbull
senior tag
Mondjuk a 2.0 az ezzel a dlc-vel jott, nemde? Ugy nem is nehéz ezt összehozni.
-
CarloBlaine
újonc
Gta V milyen szuper volt, fizikában kevesebbet tudott, mint a 4, rpg elemekben meg mint a SA.
kb. ha szinte 0 fejlesztéssel a SA + 4 et egybegyúrták volna, már az is több lett volna.
Cserébe volt egy kurva nagy és szép, de totál halott város. Remek.Van egy olyan érzésem, de ne legyen igazam, hogy ha a 6 majd megközelíti az rdr2 színvonalát, már annak örülhetünk, nem hogy még több legyen, meg all time best meg hasonlók.
-
Dtomka
veterán
válasz CarloBlaine #19 üzenetére
Majd kiderül milyen lesz.
Leesik majd mindenki álla a GTA VI-tól - mondja a játék egy korábbi fejlesztője - PC Fórum -
Farkassacred
őstag
válasz CarloBlaine #19 üzenetére
Most játszom épp a Gta néggyel újra és hát hála isten, hogy az öt fizikája totál más lett Egy idő után szó szerint idegesítő már ami a 4-ben van, jó látni hogy mit hoztak ki ebből 2008-ban, de elég is volt belőle jelenleg..
Jó lenne hasonló játékot látni, mint a Cyberpunk. De a tendencia az az, hogy még ilyen sztorit se kaptunk játékban a megjelenése óta..I'll meet you again through the eyes of our son.
-
PuMbA
titán
Szerintem megérdemeltem Az utolsó két kiemelkedő és a világ legjobbjai közé tartozó játék amivel játszottam az a Cyberpunk 2077 + Phantom Liberty DLC, előtte pedig a Red Dead Redemption 2. 30 év fölött a játékok többsége már érdektelen számomra.
[ Szerkesztve ]
-
Hintalow
senior tag
Eh, inkább megyek kockákat dobálva CP-zni a haverokkal a hétvégén
Ha a multiverzum teória igaz, akkor van egy univerzum, ahol nem az.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS DUAL RTX 3050 OC eladó! Fóliás! Garanciával, számlával!
- 0 perces RYZEN 3 laptop eredeti Win10-zel!!! Garancia + számla!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 7 3700X/5800X + RX 6800 16GB! GAR/SZÁMLA/BESZÁMÍTÁS/INGYENFUTÁR!!!
- Laptop szerviz - Alaplap javítás ingyenes bevizsgálással
- Intel i7 11700k, MSI Suprim 3070ti, MSI Z490, Phanteks rgb ház, SSD, 16GB ram teljes konfig eladó!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest