Hirdetés
- PlayStation 5 Pro teszt
- Automobilista 2
- Cyberpunk 2077 - Túl a 30 millión
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Call of Duty: Black Ops 6
- Farming Simulator 25
- EAFC 25
- Xbox Series X|S
- Call of Duty: Black Ops 6 Zombies - Hamarosan érkezik az új frissítés
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
Új hozzászólás Aktív témák
-
PuffyMinnie
tag
válasz bobalazs #5333 üzenetére
Szuper. Én most rendeltem egyet. Remélem kibír pár évet. Milyen így fogásra és a gombjai, azért jók? Nagyjából masszív? Nem recseg ropog neked így egy év után sem? Jól érzékeli a gomb lenyomásokat? Köszönöm a választ.
Ha az elméd arra ösztökél, hogy beszélj, próbálj helyette figyelni!
-
PuffyMinnie
tag
-
PuffyMinnie
tag
válasz bobalazs #5338 üzenetére
For Honor, Fifa 22, eFootball 22, God of war, This land is my land, Middle-earth: Shadow of War, Battlefield 5.
Ezekhez fogom használni, de ezekhez bőven jó lesz. Elite 1-es kontroller után tuti kicsit furább lesz ahogyan leírtad. De nem baj lényeg hogy tartson ki egy ideig. Aztán majd tartalék lesz.Ha az elméd arra ösztökél, hogy beszélj, próbálj helyette figyelni!
-
PuffyMinnie
tag
válasz PuffyMinnie #5339 üzenetére
Három napja nyüstölöm a kontrollert (Spirit of Gamer XGP Wired SOG-WXGP). Eddig meg vagyok vele elégedve. A felsorolt játékok közül mindegyik felismeri. Elég masszív jól összerakott, egy kicsit könnyű, de nem hátrány. Ugyanakkora, mint a feleségem Xbox Wireless Shock Blue kontrollerje. A gombok halkak. Igaz a RT és az LT nagyon érzékenyek. Ha már pár milliméterig benyomom már érzékel, a Xbox Eliten nem így volt. Ezt a For Honor-ben vettem észre. De amúgy ajánlott kontroller ebben az ár szegmensben. Spirit az 173g, a Schock kontroller meg 240g súlyúak.
-
PuffyMinnie
tag
Sajnos a Spirit of Gamer XGP Wired SOG-WXGP, amire azt hittem hogy annyira jó. Április 13-tól, Május 20-ig működött. Sajnos az RT gomb és az LT gomb egyfolytában beragad, beesik nem jó. Fifa 22, eFootball 22, és For Honor játékokkal játszottam. Mindenképpen megy vissza az Edigitalnak. Vettem inkább egy Xbox Elite 1- es kontrollert 27.000 Ft-ért, 1 év garanciával. Soha többet nem próbálgatok ki ilyen kontrollereket. Csak az Xbox és a Playstation kontrollerek jók. Ez van megkell fizetni a jót tényleg.
-
PuffyMinnie
tag
válasz coolpet #5348 üzenetére
Vidd vissza, ha van még rá 14 napos. Vagy add el, vagy kuka. És vegyél egy Xbox Elite, vagy egy DualSense 5-öt. (Vagy amik ugyanilyen minőségűek.) Ezekkel nem lehet félre nyúlni. Én is vettem már régebben olyanokat amik vezeték nélküliek, de egyik sem tudta nagyon tartani stabilan a jelet, és nem is tartottak sokáig a gombjaik. Viszont a Xbox-okkal soha semmi problémám nem volt és nincsen is. Van itthon egy Schock Blue és most már 2 db Xbox Elite. Soha többet más gyártót nem próbálok ki. Amennyit elköltöttem ilyen gagyi game padokra még egy Elitet simán vehetnék. Már volt Elitem, csak odaadtam a feleségemnek. 27.000 Ft ért tudtam egy Szlovákiai cégtől venni 1 év garanciával egy szép fehér színű Elit kontrollert minden tartozékával.
-
PuffyMinnie
tag
válasz blupatrik #5365 üzenetére
Ha garanciás küld vissza. Ha nem garanciás sima tisztítás elég neki. Bár lehet egy A gomb miatt nem éri meg küldözgetni. Nekem is volt ilyen hogy az A gomb lassabban ugrott ki de kijött, igaz nem szedtem szét hanem az A gomb körül 75% os alkohollal meg fogpiszkálóval kiszedtem ami oda ragadt körülötte és jó lett. Minden ami nem eredeti sajnos mindegyikkel baj lesz. Soha nem volt gondom egyetlenegy eredeti Microsoftos kontrollerrel sem.
#5361SunMount3r
Nekem van egy kék Microsoft Xbox Series X/S kontroller, van eredeti adapter is. (Igaz nem használom, mert van 2 db elite kontrollerem is) De nem tudok megválni tőle olyan egyedi, hogy kék színű. Nekem rezgett rendesen bluetooth adapterrel) Vezetékeseket már nem veszek többet. Reális áron nem igen fogsz találni. Én is most néztem 30.000 Ft ba kerül. Én tavaly amikor vettem 20.000 Ft volt meg kifogtam az adaptert hozzá 4000 Ft ért. Elszálltak az árak azóta.Ha az elméd arra ösztökél, hogy beszélj, próbálj helyette figyelni!
-
PuffyMinnie
tag
-
PuffyMinnie
tag
válasz SunMount3r #5375 üzenetére
Ki terjesztette el azt, hogy a BT-vel nem jó a rezgés? Mert nagyon sokszor írtad már. Mint feljebb írtam nekem van egy kék és BT-vel tökéletes minden játék, és rezeg is.
Szia!
A linken lévő kontrollerhez legalább jár adapter, ha nem lenne 2 elitem és egy S/X-em tuti ezt venném. Nem érdemes ennél lejjebb adni, mert én is sokat csalódtam már a kontrollerekben. De a Microsoftban még soha.
[link][ Szerkesztve ]
-
PuffyMinnie
tag
válasz SunMount3r #5377 üzenetére
De akinek van kézzel fogható tapasztalata vele akkor nem lehet elhinni, hogy jó a rezgés? Meg kell venni kipróbálni és ha nem jó vissza lehet küldeni 14 napon belül. De én nekem tökéletesen jó vele.
-
PuffyMinnie
tag
válasz SunMount3r #5380 üzenetére
Nekem mindenben jobb az Elite ami van. A gombok, a fogása, hogy van benne anyag sokkal jobb érzetet kelt. A D pad is jó szerintem. Eddig nem volt vele semmi problémám. Legalább az Elite kézre áll az S/X sokkal kisebb, szóval kisebbre méretezték nagyon, pedig nincsen nagy kezem. Nekem és a feleségemnek, soha nem volt téma, hogy színesek legyenek a gombok. Ha lehetne lecserélném az összes gombot egy színűre mondjuk pirosra az Eliten. Lehet le lehet nem néztem utána, de én szét nem szedem
Mondjuk játék közben nem kell nézegetni szerintem a gombokat.De amúgy az S/X is egy jó kis kontroller.
[ Szerkesztve ]
-
PuffyMinnie
tag
válasz Napster82 #5396 üzenetére
Mindenképpen olyat vegyél ami az xbox-okhoz való, ne ilyen gagyi pár ezer Ft-osat, mert azok semmit sem érnek. Próbáld meg usb-n elsőnek rádugni a kontrollert, hogy rendesen felismerje a gép utána mehet bluetooth-on. Más megoldás nincs, csak eredeti adapter. Nekünk is van series x/s és Elite 1 kontroller, eredeti adapterekkel nem dobja el soha a jelet. Igaz amikor mi vettük az adapter 5000 Ft körül volt, azóta "kicsit" felment. Bár lehet használtan kifogsz egy jót.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bluetooth hangszórók
- Gyorsan kell döntenie a Trump-kormánynak, hogy a Google eladja-e az Androidot
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Mazda topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- A CES-en érkezik a Strix Point nyúzott verziója
- Háztartási gépek
- Kés topik
- Google, Meta: el kellene halasztani a közösségi média betiltását a gyerekeknél
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest