Új hozzászólás Aktív témák

  • nooker

    csendes tag

    válasz Castell #3326 üzenetére

    :)
    Kell a 3D. :)

    A gépem i7 5,6Ghz-en, 16GB RAM-mal, meg 2GB-os videokártyával, meg hely is van a 3-nál több Terával. ;]
    Szóval a felvett anyagot utólag szerkeszteném , a robbanásoktól kezdve a fák között átszűrődő volumetrikus fényeken át a különböző lényekig mindennel, amit meg tudok csinálni 3d-ben(szóval bármit, mert ez a munkám;) ).
    A Panasonic kamerákhoz tartozik egy előtét, ami sztereokamerává alakítja...erre mondtam, hogy nem annyira lényegi pont, mert az kb 100ezer Ft, de ha veszek mondjuk 100ért egy kamerát ami mondjuk az előzőekben említett Sony, akkor vehetek később egy ugyanilyen kamerát, amihez készítek egy kisebb álványt és megcsinálom két kamerából ugyanazt. Szóval ez a fajta 3D majd akkor lesz, ha vetíteni is tudok 3D-ben érdemben. persze akkor már a 3D animáció is két kamerából lesz renderelve.

    A felbontással kapcsolatban meg én is úgy vélem, hogy élesebb lesz a kép, ha erősebb ccd van benne... lehet, hogy ez lesz a döntő pont :( . Habár ezt is jól körül kellene járni, hogy mégis mennyit ér, mindjárt lejön a sony-s videó, nagyon kíváncsi vagyok.
    Van fent linked Samsungoddal készült videóról?
    A kamera mozgást, meg a stabilizálási problémákat így is, úgy is ki kell küszöbölnöm szoftveresen, plusz a felvételeket is házilag készített steady-állvánnyal oldanám meg.

    Azt írtad, hogy "ha mozifilmet nem is..".. akkor mozifilm értelemben ugyanaz a kategória a v700, mint az 50ezres samsung? Viszont ha azt mondom, hogy saját mozit akarok 1920--as projektorral? :)

Új hozzászólás Aktív témák