-
GAMEPOD.hu
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
AMDFan
addikt
Megjött a Bosshifi füles, köszönöm a tippet, azt hiszem hogy 30$-ért nem is lehet többet várni, tökéletes arra amire kell.
Abban majdnem biztos vagyok, hogy itthoni boltokban nem nagyon kaptam volna hasonló hangminőséget 20 ezer Ft alatt.
Nyilván megvannak a hibái, de teljesen hallgatható -
AMDFan
addikt
válasz #16820480 #75692 üzenetére
Igen, ezen én is gondolkoztam, hogy ha free airben mérik, akkor ez lehet reális, mert ha fülbe dugod akkor a mélyek felerősödnek, és kijöhet egy vállalható V karakter. Na mindegy, adok egy esélyt a Bosshifinek, szinte minden vélemény pozitív róla, meghallgatni meg nehézkes ezeket a füleseket, ráadásul nem is éri meg rohangálni utána. Majd beszámolok róla ha megjött
-
AMDFan
addikt
válasz #16820480 #75688 üzenetére
A referenciám most az Audeze EL8 Nyilván nem várom el azt a minőséget egy 10 ezres fülestől, csak munkahelyre keresek valamit, amit azért el lehet hallgatni, nem kerül egy vagyonba, és nem egy fél kilós fejhallgató. A kiegyenlített alatt azt értem, hogy meglegyen a középtartomány is, ne legyen az a tipikus V hangja, ahol a mély dörmögése és a magas sziszegése adja az "élményt".
(#75687) s4tch: köszi, ránézek. Itthoni boltokban nem kapható semmi értelmes?
[ Szerkesztve ]
-
AMDFan
addikt
Sziasztok!
Valakinek van konkrét tapasztalata ezzel a két fülessel?
Ha jól értem ezek elég jó ár/érték arányú fülesek. Hogyan viszonyul a hangjuk egymáshoz?
Egy viszonylag jó minőségű, kiegyenlített hangú fülest szeretnék. A magas kiemelést semmiképp sem tudom elviselni.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- AMD RADEON RX 6700 XT PowerColor Red Devil
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest