Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• stellaz

veterán

válasz celf #93363 üzenetére

Amiket hallottam vagy van nekem ebben az árban:
    - TANCHJIM Oxyge: bár ez az új verzió nem tudom miben másabb, mint a régi, de az (a régi) egy fantasztikus füles. Nagyon finom, definiált mélyek, semmi bántó hang. Hangszeres zenén villant igazán nagyot. Élvezet hallgatni. Hifigoról 74 ezer most.

- Etymotic er3xr - ez a kicsit mélyebbre hangolt verzió (Xr=extend3d range), mint az SE (stúdió edition). Utóbbi is jó egyébként, nekem az van. Kicsit melegebb forrással igazán jó. Minden zenén jól szól, nagyon precíz hangja van. Nagyon nagyon jól izolál, zajos környezetben csak ilyet ajánlanék, de egyrészt valaki csak ránéz és már nem meri betolni a fülébe, másrészt gyári illeszték beszerzése kis méretben elég macera, bár usában rögtön tudsz is venni hozzá pár szettet, nem adják drágán (14 dollár 5 pár), csak a szállítás 50 dollár + vám + áfa. Más gyártónak is van hozzá cucca, de azért elég spéci a kialakítása.
    Viszont illeszkednie csak a hallójáratban kell, mert egy könny , egy vékony cső az egész, kb lehetlen, hogy kimozduljon magától.

+1 tipp: Ha csak otthon vagy viszonylag csendesebb környezetben szeretnéd használni a fülest, akkor Nova valamelyik earbudja, amelyik belefér a füledbe vagy jobban teszik a hangja. Hangzásban közelébb van a minőségi nyitott fejhallgatókhoz, miközben alig halladszódik kifelé. Ha belefér a füledbe, akkor nagyon szellős, kényelmes viselet, szivacsokkal egész tág határok között lehet a hangját módosítani.

[ Szerkesztve ]

• -NoVa-

addikt

válasz celf #93363 üzenetére

Az AKG USA-ban kiszórta a raktárban porosodó N5005 készletét 170$-ért. Most már out of stock náluk, de mire való az Amazon?
    Ide a szállítás + vám duplázná az árat, de ha van kintre kontaktod, akkor ennyiért jobbat nem kapsz.

B terv, Etymotic ER4XR, ha bírod az extrém mélyre menő, dobhártyát közelítő formátumot, nem kell feltétlen hallani a külvilágot, és nem szólnak hozzád túl sűrűn, mert kicsit lassabb/körülményesebb ki-be tenni, mint egy kevésbé mélyre menő darabot.

Aztán még nézd meg az Elysian Acoustic Labs Pilgrim -et, ha melegebb, finom magassal rendelkező cuccot szeretnél. Óvatos tuning, mint a Sennheiser 600-as szériája, amit pont ezért lehet imádni, vagy szidni a kockázatkerülés miatt, de rossznak senki nem nevezné.

Új hozzászólás Aktív témák