Új hozzászólás Aktív témák

  • -NoVa-

    addikt

    válasz laleeee #86391 üzenetére

    Az. Persze honnan mérjük az igazán jót.

    De a P1 nem portable, azzal kár összemérni :)

    A Legacy 3 BTR5-ről, balanced kábelen hangzásra, dinamikára, részletességre és könnyedségre pontosan a Sennheiser HD 580 hangját adja, csak épp egy IEM izolációjával a nyitott fejhallgatóval szemben, ahogy korábban már írtam.

    Szóval ez az legolcsóbb hibirid fülesem, ahol nem az árához képest leadott minőséget lehet mérni, és nem spórolták el az építésből a csövezést, szűrést, ezekhez tervezett hangváltót. Nincsenek feltűnő hibák, mint az olcsóbb CCA, KZ, FiiO fülesekben, egy jól összerakott koherens bigyó, amiről nagyot kell ugorni árban a komolyabb minőségi ugráshoz.

    Vagy csak kicsit, és akkor ott a FiiO FH3, hasonló felépítéssel, 20$-al drágábban, és kicsit szebbnek mondott középtartománnyal. Érdekes bigyó, ugyanaz a Knowles ED30262 középarmatúra benne, mint a jóval drágább FH5-ben, magasnak is Knowles RAD33518, fém ház, rettenetesen merev fiókba való kábel, és iszonyat sok eartip meg tartódoboz, stb. Azt kapni itthon is, kb pár órája került készletre 50k-ért. Majd bejáratás után írok arról is bővebben.

Új hozzászólás Aktív témák