Új hozzászólás Aktív témák

  • -NoVa-

    addikt

    válasz darvinya #85778 üzenetére

    Jogos, profilból is legyen:)

    A berylliumos változatból szereztem, ennek dícsérték a hangját, egészen jogosan. Cserébe az MMCX csatlakozója teljesen szabálytalanul szar. A legtöbb kábelem instant kiesik belőle, ami nem, pl a FiiO LC2.5B vagymi, annál is rövid a középső láb, és a bal oldalon nem ér össze a foglalatban, csak a jobb oldal szól.
    Cserébe a saját kábele meglepően jó. Csavart 4 vezetékes spirál, csendes, vékony, nem csomózódik, nem lötyög, könnyű, nem is kell cserélni. Nagyon könnyen hajtható a füles, telefonról is jól szól, nem hiányzik a balanced port teljesítménye. A hozzá adott eartipek is rendben vannak, max egyéni kényelmi indokból érdemes cserélni. Szóval nincs rejtett felár új kábelre, komplett használható csomag.

    Hangra kellemes, enyhe V. 2-5KHz között ha nem lenne kicsit emelve, teljesen hozná a P1 hangzását, kicsit több basszussal, és sokkal több subbal. Nem tud olyan könnyeden erőlködés nélkülo lenni, mint a planar, viszont ennyire gyors basszust eddig csak armatúrától.hallottam rosszabb minőségben. A Blon közép/magastartománya élettelibb, ez.meg a.basszissal nyer, és a részletességgel közelíti a P1-et. Eddog jó cucc.

Új hozzászólás Aktív témák