Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Breki

    veterán

    válasz Bennyboy #81394 üzenetére

    Én amin most elgondolkoztam.

    Megérkezett a Blitzwolf BW-FYE7, a Blitzwolf teljesen vezeték nélküli fülhallgató családjának a legújabb és hangminőség tekintetében legjobb tagja. A doboza persze ennek is ugyanúgy nem csak tárolásra, hanem töltésre is szolgál (vezeték nélkül, hiszen a doboznak saját akkumulátora van). Most csak 10 000 Ft,

    Hangminőség

    A hangminőség a Blitzwolf BW-FYE7 létrejöttének fő oka, hiszen “dual dynamic driver” fülhallgatóról van szó. Ez azt jelenti, hogy mindegyik fülhallgatóban 2db hangszóró van. Az egyik felelős a magas és középtartománybeli hangokért, a másik a mély hangokért. Értelemszerűen ez észrevehetően jobb hangminőséget eredményez.

    Közelebbről nézve

    Szétszedve

    Technikai jellemzők

    Bluetooth verzió: 5
    Bluetooth chip: AIROHA1526P
    Támogatott profilok: HSP/HFP/A2DP/AVRCP
    Maximális bluetooth távolság: 10m
    Vételi érzékenység: 97db±3db
    Frekvencia válasz: 2.402GHz-2.480GHz, Class 2

    És amiért gondollkozok és nem is rajta az, hogy ez nagyon bevált.
    [link]

    Egy hifista fórum házigazdájaként nem hittem volna, hogy egyszer egy bluetootos fülesre azt mondom ez igen ez jól szól, és elképzelni se tudom, hogy szólhat ilyen jól telefonáláskor, hogy lehet olyan jó a mikrofon, hogy míg alíg lóg ki a fülemből elvilleg newm hallanak ki minőségromnlást.

    Viszont edzéshez nem tudom mennyire jó, mert a külvilágot eléggé kizárja, ha mindkettőt beteszem, igaz lehet külön is használni őket akár két embernek.

    Italodisco Fórum ritkaságokkal: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1105716561

Új hozzászólás Aktív témák