Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • vicze

    félisten

    válasz Dinter #79845 üzenetére

    Ha jót akarsz magadnak, és nem akarsz felesleges idegeskedést nem veszel AirDots-ot. Ez nagyon-nagyon komolyan mondom. És felejts el minden TWS-t 50$ alatt, de inkább 80+.

    -------------------------------------

    Megjött a MEBUZY A2 fantázianevű TWS füles. Kőkemény 9 GBP-mbe kerül Amazonról(!), mivelhogy ugye csak a drága TWS-t próbálok ki és nem adok esélyt az olcsónak nevében. Meg még úton van a Xiaomi is, de már annak is utána olvastam és ugyan az szemétdombra valós módszer mint ennél.

    Na most ez az A2-t természetesen rengeteg néven árulják többnyire 50 és 20$ közti áron, így elég reprezentatív szerintem, eme fülesek nagy többségére. Valamilyen csoda folytán pont azt csinálja amit mindig mondok ezekre.
    15perc alatt sikerült is párosítani, mivel nincs jelölve, semmilyen módon, hogy melyik a jobb vagy ball, így nem tudom igazából hogy működik. Először egymáshoz párosodnak az tuti, majd a telóhoz és természetesen két külön egységét látszik, így BT-n kommunikálnak egymással, így a sok víz a fejembe tökéletesen árnyékolja a vételt, így tök esélytelen, hogy hangot adjanak egymásnak, azaz néha sikerül de 10mp-ként megszakad. De lehet csak az én két fülem közti távolság tartalmaz túl sok H2O-t, így szépen elnyelve a 2,4GHz-t.
    Ha nem dobozhangja lenne még akkor se lenne élvezhető semmilyen formában. Mellesleg minő meglepetés de mono...
    Viccnek jó volt, majd viszem rémisztgetni vele az embereket.

    Egy szó mint 100, ha mindegyik fülesen van bekapcsoló gomb és olyanokat írnak, hogy függetlenül használhatod őket, akkor olyan nagy ívben kerül amilyenben csak lehet, mert garantáltan egy **** lesz.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák