Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • s4tch

    veterán

    válasz Tulku #73133 üzenetére

    Ez egy jó felvetés. Bármit veszel, kompromisszumos lesz. Ahogy én látom:
    - a jó hangú telefon lenne a tökéletes eszköz. Kár, hogy egyre kevesebb van belőle, és erősítő teljesítményben fejesekhez azok sem feltétlenül elegendőek. Egy Onkyo Granbeat azért zsír lehet: 5" fullhd kijelző, korrekt akksiméret, 3GB RAM, középkategóriás snapdragon, nagyjából mindenre elég - kár, hogy rétegeszköz és mocsok drága. Viszont ha azt nézzük, hogy egy iPhone áráért kapsz egy középkategóriás telefont és egy erős dapot, amit a telefon rész elavulása után a telefonfunkciók nélkül is tovább tudsz használni, úgy már nem is biztos, hogy annyira túlárazott.
    - A dap is jó irány, de kicsik a kijelzők. Az lenne az igazi, ha lehetne tartalmat fogyasztani egy dapon: filmet nézni, böngészni zenehallgatás közben, stb. Ezekkel a 3,5-4" kijelzőkkel viszont gyakorlatilag a dap funkciót lehet kihasználni, és ennyi.
    - A daphoz képest hasonló kompromisszum egy hordozható dac/amp is. Más kérdés, hogy nekem ez kézre áll: benyomok egy kábelt a telefonba, leteszem magam mellé a dacot, abba megy a füles, és a telefont zenehallgatás közben úgy használom, ahogy szeretném. Mondjuk ez csak otthoni döglődéshez, esetleg hosszabb utakhoz használható, bkv-n nincs létjogosultsága.
    - A bt adatátvitel is klassz, ott nem sérül a telefon funkcionalitása, azzal viszont az üzemidő és a hangminőség korlátozott.

Új hozzászólás Aktív témák