Új hozzászólás Aktív témák

  • Dave™

    nagyúr

    válasz #16820480 #71150 üzenetére

    Nem mondtam, hogy nincs célközönsége, a high-end az high end bármiről is legyen szó, csak ki ne találjuk már hogy pl. az USA-ban ez nem drága, amikor már a 4-500 dolláros fejeseknél is húzzák a szájukat. Személy szerint én biztosan fejhallgatót vennék helyette, abból is bőven van választék hordozhatóban, és kevésbé sérülékeny meg univerzálisabb megoldásnak is tűnik számomra, de ízlések és pofonok.

    Tulku: oké, nem is te mondtad amire válaszoltam, csak szerettem volna jelezni, hogy nem eszik olyan forrón... Egy fejhallgató is "ugyanúgy" elfér, én biztosan azt választanám, bár tény, hogy az Ikaruson az hülyén néz ki. De ott talán kicsit overkill egy ilyen füles is, mert kétlem hogy sikeresen csillapítaná azt a 80dB-nyi zajt, és ha mégis, még mindig ott van a beszivárgó gázolajszag :)

    szerk2: egyébként nem félsz attól, hogy megsérül/ idővel lehal valamelyik driver stb? Egy mobil eszköznél amit hordoznak is ezek eléggé el nem hanyagolható tényezők. Egy fejhallgatónál még elég jó esély van a javításra, egy fülesnél nem tudom...

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák