Új hozzászólás Aktív témák

  • K1LLMy53Lf

    senior tag

    válasz #93966848 #69586 üzenetére

    Szerintem sokan hallottuk itt a Senn Momentum IEM-et. Hasonló a véleményem, mint vincze1 kolléga is írt: bőven 10k alatt van a hangja, minőségre, ahogy az nemrég ki is derült, nem a legjobb finoman fogalmazva.

    De egyébként pont emiatt kérdeztem, hogy itt olvastad-e a véleményeket (nem pedig a neten a 200tonna fizetett review-t). Mert itteni vélemények alapján nem hiszem, hogy megvetted volna. Persze nyugodtan lehet azt mondani, hogy divatból szidnak itt emberek márkákat, szíved joga, hogy így gondold.

    Nem mondom, hogy nem leszel boldog a Senn Momentum-mal, főleg, ha előtte hasonlóan márkás, olcsóbb(10-15k) füleseid voltak, mert azokhoz viszonyítva egész hallgatható. De ugyanakkor jobban jársz, ha az itt ajánlott 10-15k-s füleseket messze elkerülöd, mert eléggé mellbevágó dolog rádöbbenni, hogy $100t adtál vmiért, amit egy kis $20-30os cucc bőven tud, vagy épp leköröz.

    "...Beatus Vir Qui Suffert Tentationem..." Pü-ben keress, max a topikba írj, de emial-t hiába küldesz, nem szoktam nézegetni. köszi.:) Csakis ELŐREUTALÁS esetén postázok!!!

Új hozzászólás Aktív témák