Új hozzászólás Aktív témák

  • K1LLMy53Lf

    senior tag

    válasz vicze #66189 üzenetére

    nem tudom, lehet... az összes fülesem, illetve amit eddig hallottam, mind V-s. Nem mondom, hogy rossz, nem is írtam ilyet, sőt... azonnal szerethető hangja van szerintem. Viszont nagyon mélyen (nem tudom hány Hz, de tényleg a mély "komótos, dümörgő" hangok) gyenge, legalábbis egyelőre.
    Ugyanakkor a jó szeparáció ellenére nekem részletszegény... ez elsőre annyira nem tűnt fel, mert otthon csak a musiland mx4 van, ami kicsit mélybe húzóbb, és a KC06, mint füles, ezekkel tudtam tesztelni, szóval annyira nem volt szembetűnő a részlethiányosság, (viszont az, hogy a KC06 baromi mélyorientált... régen hallgattam meglátszik....) csak a furcsaság a magasakkal (a mélyet a DAC számlájára írtam), viszont miután megírtam ezt a kis gyors "review"-t belefüleltem a 1more triple-be és nagyon más... ott azért nagyon feltűnt, hogy sokminden "elbújik" az XE800 esetén... lehet, hogy megvannak, csak van a középsávon azért emelés és ez rejti el... nem tudom... így meló közben ennyire azért nem tudom megfigyelni... meg persze azért az sem árt, ha bejáródik.:)

    mindenesetre ahhoz mindenképpen tartom magam, hogy jó füles, főleg ennyiért. Nincs az a fátyolosság rajta, ami legtöbb (ár/értékben jó) alsókategóriás fülesben megvan... legalábbis én így tapasztaltam... azonnal szerethető, több órán át hallgatható, nem fárasztó hangja van.
    Ha nagyon hasonlítanom kellene valamihez, akkor nekem talán a VSD3S-t idézi, csak sokkal visszafogottabb/gyengébb magasakkal.

    [ Szerkesztve ]

    "...Beatus Vir Qui Suffert Tentationem..." Pü-ben keress, max a topikba írj, de emial-t hiába küldesz, nem szoktam nézegetni. köszi.:) Csakis ELŐREUTALÁS esetén postázok!!!

Új hozzászólás Aktív témák