Új hozzászólás Aktív témák

  • vicze

    félisten

    válasz Ear001 #55512 üzenetére

    Kösz, de azzal, hogy miért hallok térben, és hogy a felvétel, hogyan lesz térhatású tisztában voltam. Ami a kérdésem, hogy két IEM-nek miért van különböző térhatása tök ugyanazzal a felvétellel. Az ok egyértelmű a cikk alapján, hogy a két sáv felvételében lévő különbségeket máshogy adják vissza. Hogyan lesz az egyikben több sztereó a másikban kevesebb? Erre mondom azt hogy egyszerűen az egyik pontosabb mint a másik. Úgy lesz pontosabb, hogy a zenében lévő frekvencia és fázis váltásokat pontosabban megjeleníti, nem? Ezzel kiemelve a két sáv közi különbséget, így megjelenítve a felvételben termesztésen jenlelévő teret, mert több részletet kapunk a gyorsabb frekvencia és fázis váltások miatt, vagy nem?
    Ha nem tévedek a membrán akkor tud pontosabb lenni a megjelenítésben, ha gyorsabban reagál a váltásokra és minél rövidebb idő alatt végez a "megjelenéssel", és ez nem a membrán sebessége?

    Sokan azt írják, hogy ebben a tesztben jól le van írva, csak kicsit hosszúra sikerült, így sokáig tart míg kihámozom az angol szakai kifejezésekből számomra a lényeget. :)

Új hozzászólás Aktív témák