Új hozzászólás Aktív témák

  • KilgoreTrout

    senior tag

    Sziasztok,

    telefonos zenehallgatáshoz keresek fülhallgatót (a régi headsetem nem kompatibilis az új telefonommal). Az összefoglaló átolvasása után vettem egy maxell metallics-ot próbaképp, mivel még nem volt dolgom agybadugós fülhallgatóval. Sajnos vagy valamit teljesen rosszul csinálok, vagy érzéknyebb vagyok a mélyebb frekvenciás háttérzajra, mint mások, mert gyakorlatilag használhatatlan. Mi lehet a gond, ha hallom a saját légzésemet, kilukad a dobhártyám, ha megszólalok amikor a fülemben van, a szélnek olyan basszusa van, hogy elnyomja a zenét stb. Nem hallgatom hangosan a zenét, inkább olyan háttérzenének a normál zajok mellé. Nem akarom, hogy elüssön a villamos vagy egy mentő mert nem hallom.

    Nekem ez teljes visszalépés a "hagyományos" fülhallgatóhoz képest, ami ugyan nem szigetelt annyira, de nem is adott a zenéhez ilyen furcsa zajokat.

    Szóval a kérdésem: én csinálok valamit rosszul? Ha nem, van-e ajánlott hagyományos füles 3000 forint környékén? Nyilván nem várok hifi minőséget, inkább csak hangulatkeltő háttérzenének használom bkv-zás közben. De a nagyon elmosott magasak és a torz mélyek zavarnak.

Új hozzászólás Aktív témák