Új hozzászólás Aktív témák

  • slfln

    senior tag

    válasz Shufny #15216 üzenetére

    Én speciel egy DBA-val való összevetést várok, hiszen azonos a vas, érdekes lenne tudni, mit csavargattak rajta. Mivel eddig csak joker hallotta szerintem mindkettőt, ez még várat magára, vagy csak még nem találtam rá a threadben. :D

    Na most egy kicsit ég a pofám, megmondom őszintén. Csak felületesen olvastam végig a topic-ot, és a támogatók listáját meg pláne nem nyálaztam végig. Nem gondoltam volna, hogy benne van a kezed a dologban :). Nagyon szép dolognak tartom, hogy nem csak észrevételeiddel és segítőkészségeddel támogatod a többieket, hanem hajlandó vagy beszállni más fülesébe is 10$-al, miközben itt a prohardveren a legtöbben ebben a szegmensben keresnek maguknak fülhallgatót. Látom komolyan veszed a hobbit és ez egy tök jó dolog.

    Ne értsd félre, nekem akkor is furcsa dolog volt, hogy a világban jelenlévő problémák mellett, egy közösség olyan embernek gyűjt fülmonitorra, aki eddig 150egynehányat hallott. Mindazonáltal Mikhail munkássága páratlan és semmihez nem fogható. Megérdemli, hogy olyan emberek segítsenek neki is munkájának folytatásában, akiknek ő már annyi pénzt spórolt ezidáig, és hozott elégedettséget számukra, jó irányt mutatva saját audio nirvánájukig való eljutásban.

    Épp most röhögtem magam szét a poston, amiben válaszolt neked a K81-el kapcsolatban és írt a fogadásról a végén a munkatársaival, hogy egy hónapig minden nap más fejesben tudna jönni és nem hitték el neki :D.

    Ja és az angolod nagyon jó! Néhol jobb volt olvasni, mint némelyik embert, aki angolul, mint anyanyelvén posztolt.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák