Új hozzászólás Aktív témák

  • zack

    nagyúr

    válasz Shufny #11282 üzenetére

    Ok. ;) Igazából amit most veszek fülest, nyárig kell, aztán ha elkezdek dolgozni tavasszal úgyis cserélni fogom egy jóval komolyabb darabra, feltéve ha szükséges. Most így Január elején nagy luxus 20-25k fülest venni, úgy, hogy lényegében áprilisig nem lesz melóm. :DDD Tehát most elég lesz a maximum Sunrise kategória is.
    Zenei téren mindenevő vagyok, Flo-Rida-tól Lady Gaga-n Eminem-en Timbaland-on keresztül Jon Bon Jovi-ig ill. Madonna-ig mindent hallgatok, de nagyrészt rap, hip-hop, pop, műfajt favorizálom. Tehát mindenes füles célszerű, bár az elektronikus zene is domináns szerepet játszik, itt meg nem árt ha jó telt a mély, amit érzel is.
    Szóval lehet olyannak célszerűbb a Sunrise aki zenei szokásait tekintve inkább a közép és magas tartományú zenei irányzatokat kedveli, tehát így elsőre azt mondom az XT 120 nekem ideálisabb lenne, de ez majd holnap ki fog derülni. ;)
    Mint írtam, felesleges lesz összehasonlítani, mert biztos ég és föld lesz az i4 hangzása a Clip+-hoz képest, de ez így van jól. ;) Aki bevállalja külön eszközön a zenehallgatást útközben, legalább annyi előnye legyen, hogy jobb minőségben élvezi a zenét. :)

    De ha dobsz linket ránézek, ezekre a jobb minőségű lejátszókra, és az árcédulákra. Hátha elcsábulok. :DDD

    Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3

Új hozzászólás Aktív témák