Új hozzászólás Aktív témák

  • dgyuri0123

    nagyúr

    válasz bitrograde #92007 üzenetére

    Sikerült két málnás kollégát is "felhúznom"... pedig nem állt szándékomban.... :) Csak egy véleményt írtam. :K
    Saját véleményem most is az, hogy a fizikai táv és a kijelző messze a legjobb, leggyorsabb és legkényelmesebb vezérlési mód, ha nem a sufniból szeretné valaki irányítani a hálóban lévő rendszerét.
    A saját lejátszómhoz sincs támogatás évek óta, én mégis használom gond nélkül. :) Minek a fw frissítés, ha nincs mit frissíteni? Ami jó, az miért kell kényszeresen piszkálni?
    Füleshez nekem egy telefon is bőven megteszi. Nálam, hangfalas rendszeren a málna csak közepes átlagot hozott egy 300 ezres daccal+ Bodor lin. táppal. Még a laptoptól is messze elmaradt. Ha egy málnát felhúzok magasabb szintre és hozzácsapok egy jobb dacot, szinte ott is vagyok félmilliónál és akkor még mindig csak telefonnal tudom "piszkálni". De ezért is írtam, hogy ki így, ki úgy. Nekem a saját igényem szerint nem alternatíva a málna. Ettől még lehet tök jó valakinek. De egy CA 851N pl. igen igen jó hangú lejátszó és simán elérhető 500e alatt másodkézből. Nem kérdés, melyiket vinném haza. :R

    Pedig az univerzális távommal én sokkal jobban szeretem piszkálni. Arról megy a tv, a média lejátszó, a hálózati lejátszó, az erősítő és amig külön dac volt, azt is arról vezéreltem.
    Úgy működik, mintha CD lejátszóm lenne. Imádom, hogy nem kell állandóan felébreszteni, mint a telefont és nem fagy le időnként, vagy lép ki az alkalmazás, vagy épp újraindul.
    2.5 mérettől még a kijelzőjét is látom erőlködés nélkül. :R

    [ Szerkesztve ]

    "csak a zene van"

Új hozzászólás Aktív témák