Új hozzászólás Aktív témák

  • Bodor

    veterán

    válasz slfln #8759 üzenetére

    Ezt a felállást így pont nem

    Azt gondolom, hogy ha ez így van, akkor a véleményed inkább csak egy száraz, technikai adatokon ismeretének birtokában lévő következtetésnek bizonyul inkább, nem pedig a valóságon alapuló reális tapasztalatnak. A számok az egy dolog, de hogy egyes komponensek a valóságban milyen végeredményt adnak az nem következtethető ki a számokból, vagyis a komponensek technikai paramétereiből, és bármennyi másmilyen, de csak hasonló tapasztalattal rendelkezik is valaki, az nem azonos egy konkrét esettel, vagyis a valóságban hallható hanggal.
    A másik dolog természetesen az, hogy mint minden ilyen dolog, ( ízérzékelés, hallás ) borzasztóan szubjektív, így várhatóan csak hasonló vélemények lesznek, de ugyanolyanok nem, ezt mindenkinek, nekem is kell kell fogadni .

    Igen, olvastam. Tekintettel arra, hogy nagyon jól ismerem az új játékszerek hatását és az igen korai vélemények rendkívül fals tartalmát 3 szám után...(és a tapasztalat hiányát) ezt most mellőzzük.

    Már kb. 1 hónapja megvan az összeállítás, sokat hallgattam, sokféle zenét, nem 3 számot, úgy hogy nem gondolom, hogy fals lenne a véleményem, ami azóta sem változott. Azt meg nem tudhatod, hogy miben mennyi a tapasztalatom, de mivel nem szeretnék ezen vitatkozni, ezért tényleg mellőzzük...( főleg azért mert kicsit lenéző volt a mondat )

    Vegyél elő egy papírt és 20-ból legalább 18-szor találd el, van e erősítő a láncban, vagy nincs.

    Nincs szükségem erre a vaktesztre, mert annyira máshogy szól az erősítővel, meg a kábellel, hogy egyértelmű számomra, nem kell találgatni.

    Ha sikerült, veszek egy E11-et én is.

    Szerintem ne vegyél ( főleg ne egy más ember el nem fogadott szubjektív véleményére alapozva ) , mert látatlanban, meghallgatás nélkül is annyira leszóltad, hogy neked úgy sem lesz megfelelő ...

    Ennyit itt erről a témáról.
    OFF
    Üdv

Új hozzászólás Aktív témák