Új hozzászólás Aktív témák

  • Bodz

    Topikgazda

    No akkor Schiit Modi 2 Uber + Vali 2.

    Külső, összeszerelés szokásos Schiit, nem rossz, vannak éles sarkok, Vali 2-nél túl nagy a poti körül a kivágás, nagyon belátni a házba. Akinek számít: nem kapcs. üzemű tápot adnak hozzájuk.
    Együtt egész kellemes, részletezőnek tűnő, viszonylag sima, de mégis élénk, szellős hangot kapunk. A Valinál nincs semmi csöves jelleg, inkább ss, határozott, tök korrekt minden téren, ésszerű árazással. Legtöbb fejessel valószínűleg jól kijön, meghajtani is képes őket, de pl. nagyon világos, ideges hangúak nyugtatására, puhítása nem lenne jó a gyári csővel. Ahogy olvasom ennek cseréjével viszont jó lehet erre is, hangján szintén dobhat, igazi kaméleon. Nincs másik csövem, így ezt elfogadom ténynek. Némelyik fülhallgatómmal low gain állásban ott a hummmmmm, de fejessel nem hallható. Összeségében tetszik, olcsó, jól szól, képes mindenféle fejest kiszolgálni.
    A Modi 2 Uber kicsit meleg hangú, teljesen rendben van, nem visít, nem vonyít (bár középmagasban kissé élénk), áráért megfelelő részletességet is szolgáltat, nem bántó, erre is a kellemes a legjobb szó. Inkább a hallgathatóságra van kihegyezve.
    Köszönön ricsif komának, hogy meghallgathattam őket! :R

    Kérésre.
    Audio-gd R2R 11: Esélytelen befogni az R2R-t. Ennél varázslat, természetesség van. Nem tudom elmagyarázni, meg kell hallgatni.
    Teac UD-503: Egyértelműen magasabb kategória. Jobban megragad a zene, részletesebb. A Schiit párosnak kevesebb a mélye, kevésbé meleg hangúak.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák