Új hozzászólás Aktív témák

  • pelikan69

    tag

    válasz YceBear #59647 üzenetére

    Két teljesen egyforma munkahelyi számítógép, egyforma alaplap, processzor, memória, … mindkettőn Win 10 van. Szóval egyik sem HTPC, mindkettőn dolgozunk közben. Mindkettőhöz vettünk Z20 DAC-ot. Ahogy írtam, az enyém hiba nélkül működik. A másik DAC viszont USB-n használva, WASAPI-val sűrűn STANDBY-ba teszi magát zene közben.

    (#59648) bkercso:
    Órákig működött hiba nélkül, mikor eljöttem a munkahelyemről. Több mint két óra múlva beszéltem telefonon a kollégámmal. Akkor mondta, hogy egy ideje már az új driverrel is kikapcsolgat. Természetesen van WiFi, mobiltelefon, BT-egér nála is és nálam is egyformán. Két egymás melletti asztalról van szó. Ráadásul, amikor az új driverrel elkezdett kikapcsolgatni, akkor már csak egyedül volt a szobában és a cégnél is csak páran, tehát már kisebb lehetett a sugárzás is.
    Ami különbség lehet a két gép között, hogy ő készített magának egy koax kimenetet az alaplapról. De pont arról a koax kimenetről hajlandó rendesen működni a Z20, az USB-ről pedig nem.
    Szerintem is szervizbe kell vinni, ha nem tudjuk kikapcsolni ezt a funkciót.

    (#59650) dgyuri0123:
    - Próbáltam a Foobart, de inkább jRivert haszálok. :)
    - Nem az én DAC-ommal van a gond.
    - Nem a jRiverrel van probléma, hanem a Z20 DAC kapcsol ki kb. negyedóránként, USB-n és WASAPI-n. Direct Sound esetén, illetve egyéb csatlakozással nincs probléma.

    Sbooster USB-s lineáris táp, HeadFlow fejhallgató erősitő eladó

Új hozzászólás Aktív témák