Új hozzászólás Aktív témák

  • Sinesol

    veterán

    Bár edig kicsit szkeptikus voltam kábeltémában, azt hiszem az elmult napok történései után kicsit felül kell vizsgálnom az álláspontomat. :B

    Elmult két napot sikerült hibakereséssel töltenem, mivel előjött egy olyan dolog, hogy ugy 1-2 percenként megakadt a hang egy pilanatra, mintha beszaggatott volna. Sőt egy idő után néha mintha valami statikus zajt is hallottam volna..
    Újraraktam Windowst, több verziót is, alaplap biost frissitettem, driverekre vadasztam stb, beleástam magam az internetes fórumokba, de semmi se oldotta meg a dolgot.
    Végül már azt hittem muszáj lesz visszaküldenem a Dac-ot, amikor is belefutottam egy olyan fórumba, ahol azt mondtak a Wifi zavarhatja az Aszinkron usb-s dacokat. Kipróbáltam a dolgot, letiltottam a wifi-t és láss csodát megioldódott a dolog. :B
    Na már most kicsit fellélegeztem, mivel bár a hiba továbbra is fennáll, de legalább most már tudom hogy mi a gond és hogy a géppel van a gond.

    Egyelőre még a gyári USB kábelt használtam, lehet amiatt volt gond? Vagy minden USB kábellel gond lenne és az a megoldás, ha veszek vagy 5-6 méter netkábelt hogy eláérjen a routerig, a wifit meg tiltom?
    Mert jelenleg vagy csak a net, vagy csak a dac működik. :(

    Nézegettem amugy ezt a Supra usb-t, van is ott, ahonnan a Dac-ot vettem egész jó áron, viszont ott meg nincs a Roland Rca, pedig jó lenne egy helyről rendelni a két kábelt a posta miatt. Habár ha azt mondjátok, hogy ebben a választékban nincs értelmes RCA kábel, akkor rendelek inkább két helyről.

    Ui.: Amugy ahogy emlékszem épp nemrég a fórumon ittugyanigy valakinek baja volt egy Daccal, ha jol emlékszem ott is talán zugott és nem oldotta meg semmi. Javasolni tudom ezek után, hogy érdemes meggyanusítani a Wifit, ha van a gépben, vagy a közelében.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák