Új hozzászólás Aktív témák

  • J97

    tag

    válasz Bodz #58415 üzenetére

    Megnéztem köszi! Az amazontól is lehet rendelni, ami jobb mintha számomra ismeretlen eladótól tenném de ott épp out of stock. Igaz oda van írva, hogy hamarosan újra érkezik és akkor jelzik, hogy újra van raktáron illetve küldik. Gondoltam berendelem miért is ne, majd szólnak amikor elérhető. Viszont ahogy nézem annak ellenére, hogy out of stock már kérné a bankkártya adatokat és vonná is le az összeget. Egyelőre nem adtam meg hiszen még arról sincs infóm mikor érkezik és mikor kezdik a kiszállítást, tehát mikorra kapom meg az árut. Érdekes, hogy nem tudom lerendelni így és majd a rendelésem fizetéssel véglegesíteni amikor már konkrét infó van az elérhetőségéről. Az se tetszik, hogy se paypal se utalásra nincs lehetőség. Szívem szerint virtuális kártyával fizetnék de az megint egy plusz út a bankba, plusz ügyintézés. Aztán ott a szállítás. Én de. 10 kor kezdem este 19-20 -ig meló. Párom szintén ugyanez, így a lakcímemre nem kérhetem legfeljebb a melóba ami szintén plusz macera ha jön a futár mire engem a portán előcsörtetnek, hogy menjek átvenni plusz nem is szeretik ha oda rendelek. Általában online rendeléseim úgy bonyolítom, hogy közeli foxpostra vagy postapontra kérem és érte megyek de itt ilyenre sincs lehetőség. (Vagy van? Én nem láttam.) Bocsi, hogy hosszúra sikeredett ha már kérdezték leírtam, hogy miért is macerás nekem az amazon.

    Tudom problémás vagyok! :D X-Fi HD van a melóhellyel azonos utcában levő sztech boltban is. Lerendelem személyes átvétellel, 2-3 nap mire beérkezik, ebédszünetben kiugrok érte 10 perc, kifizetem elhozom, este haza viszem és ott van. Garanciális problémám akadna vele az szintén viszonylag hamar megy, ellenben az amazonon a gari ügyintézés feltételének még utána se néztem. Ez is idő. Most akkor jön a futár érte ott kell lenni át kell adni, pk. -t ki fizeti, mennyi idő a csere/javítás, stb. A hazai M-Audio Super DAC meg már jócskán túl van a keretemen max 25-26k -t szánok az egészre.

    Kérdés tényleg annyival jobb a Logilink az X-Fi HD -tól, hogy a fentiek függvényében érdemesebb inkább azt venni, mint a HD -t? Ha ennyire egyértelműen igen a válasz akkor átgondolom a fenti macerát. Esetleg más itthon elérhető alternatíva?

    Minden nap egy alma és a doktor al ma. | Kirby a parancsnok!

Új hozzászólás Aktív témák