Új hozzászólás Aktív témák

  • bkercso

    nagyúr

    válasz Bodz #54195 üzenetére

    Mit lehet tenni? :) Majd vesznek hozzá külső konvertert.

    sheratan: Azt meg lehet tenni, hogy az egyik kimenet kap maga mögé egy ALPS Blue-t. Azt maxra tekerve olyan, mintha fix lenne. Nem tudom, erre relatíve mekkora igény van vagy ez mennyire rétegigény csupán.

    krichd1: a kisDAC-ot többen optikai forráshoz keresték. Playstation, TV stb, mellé...
    Az 1,25V max pedig csupán 6dB-lel kisebb a max kimeneti jelszintnél, vagyis egy kicsit kell csak lejjebb tekerni a potit, nem lényegesen. Viszont szimm. kimenet nélkül szerintem is nagyon kevés esetben vennék hasznát a hangerőszabályzónak.

    .DLL: Igen, nekem is minden eszembe jutott, de a véges konkrétum attól szép, hogy létezik. :) A hangerőszabályzón még vívódom, de szerintem az se lesz... :F Valamint, milliókért is kapni csak RCA-s DAC-ot. Átalakítóadapterrel ez is mehet szimmetrikus bemenetű eszközre, azok általában belül szimmetrizálnak. Amelyik meg nem, annak 6dB-vel csökken a max. kivezérelhetősége, ennyi.

    XMOS-szal nem akarunk kereskedni, és CE-t se tudnánk rá csináltatni. Fórumbohóckodásra jó; amúgy meg szerintem az cikibb, ha nem saját USB-vevő van benne, mintha nincs is. Audiofil körökben szerintem elmegy az a szöveg, hogy mindenki maga válassza a konvertert. És külső konverterrel nem kell szervíz sem a beszereléshez, plusz az eszköz is kicsi maradhat... A technika fejlődésével lecserélhető a konverter a szeretett DAC megtartás amellett, akár évenként is.

    [ Szerkesztve ]

    Megjelentek! : MFD3 és MFA3 || bkercso HiFi készülékek: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/bkercso/keres.php?search_exac=0&search_title=0&usrid=341946&buying=0

Új hozzászólás Aktív témák