Új hozzászólás Aktív témák

  • bkercso

    nagyúr

    válasz Tim82 #52877 üzenetére

    Köszi! :R Remélem, majd lesz olyan is, egyelőre csak rövid idők adatnak... :) Meg a hangfalaimat se vinném haza. Már csak azért sem, mert 2.1-es a rendsze.

    .DLL: Köszi! Akkor tényleg meglepően jól sikerülhetett a Q5!

    babicsbalu: A kisDAC-B_card csak a CompositeAmp-ba megy bele, a Presenter2/3-hoz már nem árulunk DAC-kártyát. Sorry! :(

    sheratan: Csak az a kérdés, hogy az alaplapi koax-forrása milyen.

    Sz.Péter:
    A másik,hogy a mély hangok fejhallgatón a valóságban nem szólalnak meg,pl egy 30hz-es hangnak cc 6méter hullámhosszúsága van,az hogy egy ilyen hang mégis megszólal,vagy kevésbé mély hang min 100hz alatt, azt az agyunk állítja elő psziho akusztikailag.De mivel ez munkával jár ez fárasztó,így a zene is fárasztó lesz,hosszabb távon.
    Ezt remélem, csak szivatásból írod és magad sem gondolod komolyan! A dobhártyám és a fejes membránja között mondjuk 5cm lehet. Ha csak az szólalna meg, aminek a félhullámhossza ide befér, 3kHz alatt vágna a rendszer. De miért kellene beférnie a teljes félhullámnak egyszerre?
    Az üreges szervekkel meg szintén érezzük a mélyeket, de enélkül is élvezhető a zene. Az ezekkel való érzékelés veszélyérzetet kelt ösztönösen. Az állatok a hangfalas zenétől vannak oda éppen ezért, ha basszust pumpálunk rajta.

    [ Szerkesztve ]

    Megjelentek! : MFD3 és MFA3 || bkercso HiFi készülékek: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/bkercso/keres.php?search_exac=0&search_title=0&usrid=341946&buying=0

Új hozzászólás Aktív témák