Új hozzászólás Aktív témák

  • bkercso

    nagyúr

    válasz ZeUS2140 #51835 üzenetére

    Az ábra csillagpontos földelést mutat, vagyis hogy minden földet külön vezetékkel kell ugyan abba a pontba húzni. Ezt a pontot a táppufferek közös pontjában szokás megválasztani.

    Tápregulátort/-szűrőt szerintem azért nem szokás hozzá javasolni, mert gerjedőre csinálják, ahogy írtam róla. Meg az is lehet az ok, hogy a IC adatlapja azt írja, hogy nem kell tápreguláció, mert akkora az IC tápzajelnyomása: 60dB. Na most 60dB bakfitty egy jó erősítőhöz képest. De a tényleg jó táp mindennek jót tesz - szerintem. :K

    Ear001: Talán duplaárnyékolású trafója van? :F (Néhány trafótekercselő állítólag már azt sem tudja, mi az és mire jó.) Valahogyan csak reprodukálható kell legyen.
    Vagy talán az lehet, hogy a legtöbb konstrukció NYÁK-ján 3 földpont szokott lenni: tápföld, hangszóróföld és jelföld. A visszacsatolást ezek közül a jelföldhöz kell kötni. A hangszóróföldet meg össze kell kötni a jelfölddel, nem tenni közé semmi ellenállást/ilyesmi, ahogy néhányan csinálják.

    [ Szerkesztve ]

    Megjelentek! : MFD3 és MFA3 || bkercso HiFi készülékek: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/bkercso/keres.php?search_exac=0&search_title=0&usrid=341946&buying=0

Új hozzászólás Aktív témák