Új hozzászólás Aktív témák

  • bkercso

    nagyúr

    válasz gabesz345 #46882 üzenetére

    Építettem már egy rahedli salast, hidd el van különbség elkó és elkó között, de persze ezek igen kicsi különbségek ebben igazad van, de egy komoly audiofil rendszerben ez a pici is számíthat, legalább is így tudtam eddig is felfejleszteni s rendszerem.
    Na ez egy sokkal erősebb állítás, mint az enyém, a "szerintem"! Miért nem ezzel kezdted? :)

    clockhoz ultra low LDO lesz külön betápnak.
    Arra vigyázz, hogy az LDO előtt visszafelé is szűrd el a clock okozta áramrángatást attól a tápvonaltól, amiről felteszem a többi regulátor is táplálódik! Vagyis az LDO előtti puffer előtt CLRC szűrésre gondolok.

    Múltév februárban nem voltál a fülestalin ha jól emlékszem?, pedig vittem az AD dacomat, sokaknak bejött, de teljesen ízlés dolga ez is. (nekem meg a Beyer fülesek jöttek be:))
    Hár Skóciában lakom... :N Árp. első két hetében eszek otthon, összefuthatunk Bp-en, még ha nem is lesz akkor épp tali.

    Viszont a füles-erősítődet nem tudtam meghallgatni, nagyon kelendő volt ott :) , pedig kíváncsi lettem volna rá, de talán ez évben. Azóta az lett fejlesztve még?
    Melyiket? A CompositeAmp-ot? Nem is tudtam, hogy valaki vitt olyat is! Jelenleg a v3.0 van, amit a blogomban találsz, a cikk alján. Ezt használom és is.

    Technikailag, de sok külföldi fórum szerint is a 1862 lehet a legjobb
    El is dőlt, köszi.. Már csak az a kérdés, lesz-e rá időm. :) Még a jelenlegi két DAC-omat sem hasonlítottam össze becsülettel... :B

    krichd1: Lucian épp a múlt hetekben fejlesztette tovább a WaveIO-t, már tud DSD-t is.

    [ Szerkesztve ]

    Megjelentek! : MFD3 és MFA3 || bkercso HiFi készülékek: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/bkercso/keres.php?search_exac=0&search_title=0&usrid=341946&buying=0

Új hozzászólás Aktív témák