Új hozzászólás Aktív témák

  • btomi9

    aktív tag

    Nos, készítettem egy excelt, valahogy így kalkuláltam a "milyen táp, milyen zajszűrők (SOtM rész) és milyen DAC -ok mennyibe kerülnek" témában. Az árakat a német-angol amazonról vettem és konvertáltam dollárba, hogy ne legyen annyiféle deviza. Szerencsére folyamatosan viszik az asztali gépem cuccait, így, plusz egy novemberi fizuval a tétet is tudom emelni. Ezekből kell valami jót bevásárolni :)

    Még a kábeleimet nem mondtam, Kimber 4VS hangfalkábelt és Cable Talk Professional 3 interconnect kábelt használok. Ezeknél a sima "tyúkbél" kábelekhez képest volt áll leesés érzés.

    Azt hiszem, hallgatok rátok, és már csak a késői szállítás miatt sem ugrok bele egyből a lineáris tápba, meg azért sem, mert ha pl. a különbözetet még ezeknél is jobb kábelekre költeném (a hagyományos tápkábel cseréjéről még nem is beszéltem), lehet, hogy összességében jobban járnék. Vagy ugye a DAC -ok közül akkor lehet a drágábbat választani, aminek ügyében már levontuk a konklúziót, hogy előbb érdemes a hangzás "irányvonalát" kitalálni, többmindent meghallgatni.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák