Új hozzászólás Aktív témák

  • p_adam

    addikt

    válasz contaxg #4075 üzenetére

    Nekem jobban tetszett mert dinamikusabbnak és színezetlennek tűnt de teljesen megértem ha valakinek a másik jobban bejön mivel más fejhallgatót, más erősítőt használ, lehet hogy nem így gondolnám ha nem lett volna itt a GLite (és mivel lecserélem most egy jó ideig megint nem lesz egy viszonylag referencia szintű összehasonlító páros mint amilyen a Qualia és a GLite ami nagyon átlátszó).

    A HD250II tényleg sok klasszikus nomeg jazz felvételnél olyan mintha némi bass boost mindig aktiválva lenne ami vékonyítja a hangot (ahogy írtam korábban azóta újraírtam a tesztet ennek fényében) de rengeteg más régebbi pop meg rock zenével közel kiegyensúlyozottnak tűnik, más fejhallgató meg teljesen mélyszegénynek. Pl. ha olyan a felvétel mikrofon közel van téve az énekeshez ott nem érzem azt hogy vékony lenne ha viszont messzebb van akkor már némileg messzinek tűnik.
    Szóval az biztos hogy ezt nem tudnám nélkülözni a hibái ellenére sem.

    Elvileg a CEC HD53N-nek gazdagabb közepei vannak úgyhogy ez némileg segíthet rajta de valami másik fejhallgatót is használni akarok vele, csak a nagy kérdés hogy mi legyen az....

    Természetesen érdekel de sok mindentől függ pl. hogy itt leszek e, sajnos a találkozóra se tudtam eljönni bár akkor még nem is lett volna egy egységes lánc és most is csak pár hétre volt :)

Új hozzászólás Aktív témák