Új hozzászólás Aktív témák

  • ntomka

    nagyúr

    válasz contaxg #2622 üzenetére

    Azért elnézve az általad írt dolgokat egy Creative - Audinst lépés közel sem akkora árban, mint egy Audinst - "a te kombód". Erre utaltam. Értem én, hogy valakinek nincs pénze, nekem sincs mindenre, és még ezt az Audinstot is többször meggondoltam. Beleugorni meg nem ugortam bele, elég sok véleményt olvasni róla nem csak szerte a neten, de főleg itt is többen rendelkeznek vele.

    Elhiszem, hogy elfér, de számomra az is fontos volt, hogy amennyiben létezik rá megoldás, akkor legyen hozzá elég az USB áramforrása is. Az Audinst ilyen. A Creative ilyen. Az már más kérdés megint, hogy ki melyiket vállalja be / tudja bevállalni.

    Ha te megengedhetsz magadnak többet, örülj neki, mi is örülünk, hogy van ilyen is. Én sosem akartam rábeszélni senkit semmire, csak ismerve a Creative - Audinst közötti különbségeket, inkább javaslom az utóbbit, amennyiben csak fejhallgató miatt kell. Ha nincs rá pénze, vagy bármi más tényező van a döntésben, az ő dolga. Erről az anyagiasságról - ki-mit-tud megengedni magának már folytattunk itt egy diskurzust baluka26 fórumtárssal. Ha kíváncsi vagy a véleményemre, olvass vissza, de szerintem ne offoljuk szét a topicot ezzel.

    [ Szerkesztve ]

    ツ Headphones on - World off

Új hozzászólás Aktív témák