Új hozzászólás Aktív témák

  • hm74

    aktív tag

    Invertory beszámoló

    Ma meghozta a postás Bkercso fórumtárs erősítőjét.
    Én 12V-os verzióban rendeltem és akksiról hajtom, mert az olcsó AC/DC adapterek sokat rontanak az erősítők hangminőségén - szerintem.
    Mélyerős, nyugodt hangú és nagy felbontású erősítő, ezt írta róla a készülék készítője. Összességében én is ilyennek hallottam.
    A mélyek erősek, de nem brummoganak és nem másznak rá a hangképre. A DT880-as fejhallgatómhoz pont illik ez az izmos alsó tartomány. A közepek lágyak és testesek, az erős mély egy kicsit felhízlalja a hangszereket és meleg tónust ad nekik. Az énekhangokra is ez a karakter jellemző, a női hangok is egy csipetnyit férfiasabbá avagy testesebbé válnak. A középtartomány emellett tiszta, természetes és muzikális, semmi érdesség és durvaság nem jelenik meg benne. A magasakban sok a részlet, szépen kibontja az erősítő, de ezek is finomak és csilingelőek.
    A színpad minden irányban kiterjedt, pontos és tele van élettel. A hangszer szeparáció is teljesen rendben van. Minden hangszert ki lehet hallani, mégse tűnik sterilnek vagy analitikusnak. A gyenge minőségű felvételek hibáit leplezetlenül visszaadja. Krichd1 kolléga szerint élvezhetőek vele a gyenge felvételek is. Szerintem ez csak úgy igaz, hogy nem sérti fel az ember dobhártyáját, de a gyenge hangforrás egyértelműen tetten érhető vele.
    Meglepően jól sikerült ez az erősítő, mert a lágy és finom karakter ellenére nem keni el a hangokat, hanem tisztán és részletezően adja vissza.
    Bravo Bkercso! :C

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák