Új hozzászólás Aktív témák

  • bkercso

    nagyúr

    válasz Bodz #22655 üzenetére

    Mi ez, A1-klón?

    Skalci: Ha az MSII végén az IC-t kicseréled pl. NE5532-re, akkor meghajthatja az SRH440-et. Mindamellett, ugyan az SRH440 könnyen hajtható, nem szabad azt hinni, hogy nem hálálja meg a jó erősítőt. Van jobb fejes nála, de én is azon fejlesztettem ki az Invertoryt (meg az OPA Green-t is), és bizony számít, mit teszel alá a későbbiekben.
    Viszont, ha létezik is a megfelelő átalakító, nagyon ritka lehet.

    Erősítőből (is) csak olyat vegyél, amit visszaadhatsz, ha nem tetszik a hangja. Ez nagyon fontos a hifiben! Vagy használtat, amit eladhatsz ugyan annyiért (ha tudsz).

    vodkaboy22: "Az elvileg nem rontja el meg .... Mondjuk inkább azt, hogy a végfok IC-n kívül másnak sok baja nem lesz de annak drasztikusan megnő az elhalálozási esélye mivel gyárilag 1kOhm a min Load resistance amit írnak. "
    Ettől nem kell félni, van elég védelem az IC-kben.

    "Shure440-hez óccón lehet kicsi IC-s 1szerű erősítőt fabrikálni vagy venni. És drágább erősítővel se fog sokkal jobban szólni." Erről meg már írtam. :)

    [ Szerkesztve ]

    Megjelentek! : MFD3 és MFA3 || bkercso HiFi készülékek: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/bkercso/keres.php?search_exac=0&search_title=0&usrid=341946&buying=0

Új hozzászólás Aktív témák