Új hozzászólás Aktív témák

  • bajnokpityu

    félisten

    válasz szilu7 #16236 üzenetére

    Az tök mindegy volt, ugyanúgy kijött a humanos láncon fülesen champpal, saját erősítőjükön,mint a nagy wolfi dacon, hangfalon. champ meg tök más felépítésű,mint akár az asgard, akár a Humanék füleserősítője, a végén mégis mind kb ugyanabba az irányba mutat.

    Meg lehet kövezni, de szerintem normális tisztességes láncokat feltételezve az spdif forrás előállításáig nem izlés dolga, és nem láncfüggő. Normális szememben, ahol nem kell egyéb problémát kompenzálni. Mert vicc,de "alsó" kategóriás USB kábelek között inkább láncba illés dönt, és lehet velük kissé hangolgatni. A kisebb usb-spdif átalakítók is inkább olyanok voltak,hogy melyik ujjamat harapjam meg. Részlet legyen(halide), vagy mosottabb legyen, de univerzálisabb(hiface).

    Vagy tudod, csöcsös is legyen, meg vékonka is, akkor HUmanos átalakítók. Biztosan van,akit érdekel,még mi van ezután, még jobb USB átalakítót keres,de én itten most megérkeztem,elég így is. Hiface Evot is cserélgették a kisebbik Humanos átalakítóra, szóval sztem USB itt kifújt. Cimbora Bladelius Emblája, na, az bizony jobb ezeknél.

    Ettől függetlenül, kérdésedre válaszolva, a hangfalas láncomon, a wm dacommal ment majdnem végig, de ennek inkább praktikus oka volt, sokan voltunk a szobában.

    [ Szerkesztve ]

    eladók: Hifiman HE560V3, Topping DX3PRO+ DX7PRO

Új hozzászólás Aktív témák