Hirdetés
- Látványos előzetesen a Secret Level sorozat
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Diablo IV
- Call of Duty: Black Ops 6
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Valkűr
addikt
Sziasztok, ezt a kis Fiio K11-et ismeri valaki, mennyire használható kis ketyere lehet ez?
iPhone 15 Pro Max, iTab Air 5
-
Drenadar
veterán
-
-
bajnokpityu
félisten
Hiby fc3 ár méret környékén van jobb vétel?
eladó topping dac
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz btraven #107316 üzenetére
Én úgy gondolom, hogy csak valami LED-es műmájerség... ...sok kínai csöves kacatban van ilyesmi.
Bizonyos csövek, bizonyos körülmények között valóban tudnak (állítólag) kékesen derengeni, de az alig látható. Én még soha nem is találkoztam a jelenséggel.
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz btraven #107319 üzenetére
Ha jól értelmezem a látottakat, akkor az a kéken villogó izé az a balról mellette lévő csöves erősítő tápegysége, illetve annak a valamiféle nagyfeszültségű egyenirányító diódái lehetnek. A villogás szerintem a video-felvétel és az elektromos hálózat frekvenciája miatti különbség miatt látható, élőben folyamatosnak látnánk. (50Hz vs. 60Hz). A többit passz.
Amúgy érdekes egyenirányító cső lehet, ami 7kV feszültségen másfél ampert bír egyenirányítani!
[ Szerkesztve ]
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
Drenadar
veterán
válasz Valkűr #107309 üzenetére
megérkezett. Jól össze van rakva tetszetős darab... jól néz ki.
Most még csak a hd560s-el próbálgatom. Ezzel is érzetre jobb mint a K3, nem tudom mi lesz itt ha megérkezik a rendes füles
még csak ismerkedem vele. Hallgattam Tidalon pár jó kis zenét, meg megnéztem a trónok harcát de ott a hang nem túl jó... -
Drenadar
veterán
jaj annyit hagytam ki a FiiO K11-től, hogy számomra nagyon rövidek a mellékelt kábelek.
Mind a táp kábele mint az usb kábel amit adtak épphogy csak elég lett... -
Drenadar
veterán
válasz Valkűr #107325 üzenetére
erőben állítólag elég.
A hangminőség meg lehet megfelelő lesz de tuti, hogy előbb utóbb ha lesz rá pénz bevállalok valami jobbat, csak jó lenne próbálgatni őket
elkezdett érdekelni hogy a fiio q15 az teljes értékű asztali erősítő is? csak mert elég kicsi, nagyon drága, és állítólag jó a minősége is...
És végre megjött a HD660S2 melóhelyre, alig várom már hogy hazaérjek és próbálgassam hogy milyen itt melóhelyen sajna nincs olyan eszköz ami... meghajtaná. -
-NoVa-
addikt
válasz Drenadar #107326 üzenetére
Nem teljes értékű asztali erősítő, vagy legalábbis nem egy kategória egy sokwattos Topping A30 Pro-val. Ellenben ha elég az 1600mW, akkor jó. Én főleg in-ear cuccokkal, némi earbuddal hallgatok zenét, kevesebbet fejessel, így fontosabb a tiszta, zajmentes erősítő. Arra a Q15 etalon, és mellette sokkal jobban kihajtja a 600 Ohm-os fülesemet, mint a Cayin RU7 magában. Kevésbé áthatóan, mint a fölötte álló csöves asztali erősítő.
A KA11 -ről a Q15 nem nagy ugrás teljesítményben, inkább az 1 db Cirrus Logicról a dupla AKM ad egy minőségi lépcsőt.
-
Drenadar
veterán
válasz energomatt #107327 üzenetére
hát lehet rosszul kérdeztem, de itt tényleg arra voltam kíváncsi, hogy ha az ember vesz egy Q15-öt, hogy mobilis legyen, azt használni rendesen PC-hez elég e? erőben és hangminőségben... érted hogy ne kelljen több eszköz?
Lehet a Q15 nem olyan jó hangminőségben, de árban olcsóbb egy q15öt venni mint egy q15-öt meg egy k9 -et mondjuk? -
ROLI22
csendes tag
Üdv
Egy Hifiman Edition XS meghajtásához elég egy K9 AKM?
-
-NoVa-
addikt
válasz Drenadar #107329 üzenetére
Hangminőségre a Q15-tel az égvilágon semmi baj nincs még eltartott kisujjal kávét szürcsölgetve sem, kérdés, hogy mit dugsz rá, meg mennyire képzeled hordozhatónak.
Előszöris nem zsebrevágós dolog. Az, hogy notebook mellé leteszed, teljesen jó. Fotelben a karfán, vagy mellette polcon teszi a dolgát, vagy épp a bányában az íróasztalon, ezekre jó. Simán becsúsztatható a notebook védőtokján lévő zsebbe, így hordozható.
Viszont ha a 660S2-vel gondolkozunk, akkor azt inkább Ultra-High gainen, azaz PD töltőről kapott árammal asztali üzemmódban hajtja meg normálisabban. Akkuról már visszafogottabb 1W-ot ad le 32 Ohm-ra, tehát eleve kompromisszumos ha nem fix helyen használod.
És hát ha már akkuról megy, hasonlítsd össze a tégla hosszát a Gryphon arányaival, a Q15 nem zsebrevágható:
A Gryphon melegebb hang, nem tudom, melyik áll jobban a 660S2-nek. Az aktuális cuccaimhoz jobban illik a Q15 transzparensebb hangja, így néha bedobtam apróba a Gryphont, aztán rájöttem, hogy amúgy mennyire jó cucc, és gyorsan archiváltam a hirdetést . -
Drenadar
veterán
köszi mindenkinek a választ
még egy kis ideig szerintem nem veszek mást, majd később addig meg jól utánajárok -
sicc_innen
tag
Sziasztok!
Van valamilyen megoldás arra hogy Linux alól natív DSD jelet küldjünk ki a külső HD DAC-ra (USB-n keresztül)?
PCM-nek érzékeli a hangot, bármilyen beállítással próbálkozom a DeadBeef hanglejátszó progiban.
(Win alatt működik Foobar2000 + Asio driver segítségével. Szeretnék átállni MX Linuxra, ezért az érdeklődés.)
Köszönöm a tippeket előre is!Minden változik, csak a Boltzmann-állandó
-
exciplite
csendes tag
válasz sicc_innen #107337 üzenetére
Szia!
ALSA-n, vagy pipewire/pulseaudion kersztül megy ki a hang? Mert ott lehet a bibi hogy nem ALSA-t használsz direktben. Ez csak egy tipp, már egy ideje nem linuxozom, de a bitperfekt zenehallgatáshoz csak ALSA kell.[ Szerkesztve ]
-
exciplite
csendes tag
válasz sicc_innen #107339 üzenetére
Lehet hogy linux alatt nem lesz dsd támogatása a dacodnak, mpd-vel még meg lehet próbálni, annak a konfigja egyértelműen megmondja, de lehet a deadbeef konfigja is eláulja/ dsd direct yes beállítható. Ha van kéznél egy volumio vagy moode lejátszó akkor ez gyorsan kiderül.
[ Szerkesztve ]
-
bitrograde
senior tag
Tegyél fel egy Volumiót, az megoldja a problémát.
-
allnickused
tag
Sziasztok.
Ajánljatok légyszi valami elfogadható usb-s hangkártyát ps5-höz, külső táp nélkül. Nem vagyok egy vájtfülü hangmérnök csak szóljon megfelelően. Nem lenne baj, ha tudna mikrofont is kezelni a cset miatt, de nem kritérium. Újat szeretnék olyan 30-35 ezer körül. Egy GSP 500 fejhallgatóm van és a kontrollerbe dugdosás megöl má teljesen. Plusz a kontrollernek sem tesz jót, 2 elhalt már ez miatt.
Legvégső esetben veszek mérgemben egy sbx g6-ot, ha nem tudtok ajánlani olcsóbban egy normálisat. De ezt elnapolnám egyelőre anyagi megfontolásból.Mennyire kell már prosztónak lenni ahhoz, hogy valaki kiírja ide dicsekvésből (aláírás), hogy milyen cuccai vannak? (pl: TV, telefon, autó, pc konfig)
-
szellem
csendes tag
#107342 allnickused
támogatott a PS5 is, a fejeshez is jár átalakító
dac-k5-pro
itt 60€rcsa[ Szerkesztve ]
-
sicc_innen
tag
Köszönöm az ötleteket!
Elfelejtettem megemlíteni, hogy nem online zenehallgatáshoz kellene a direkt DSD lejátszás megoldása. A gépen levő .dsf és .dff (és SACD ISO) állományokat szeretném hallgatni a DAC-kal.[ Szerkesztve ]
Minden változik, csak a Boltzmann-állandó
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Most jött meg Temu-ról ez a nagyon olcsó DAC, "192kHz 24Bit" néven:
A DAC benne egy GC8418 chip, valszeg valaminek a kínai klónja. Mellette két darab NE5534 opamp van.
Kipróbáltam, TV-t kötöttem vele rá erősítőre, teljesen jól működik, hangja sem rossz, külön érdekes a potival állítható basszus. 3500Ft volt, simán kiváltott egy 50k alatti gagyi soundbart.
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
s4tch
veterán
Csak nekem nem világos, hogy milyen dacról van szó?
-
Gzula[HUN]
őstag
válasz CPT.Pirk #107346 üzenetére
Milyen tápot használsz hozzá? Telefon töltőt? Én pont a hétvégén tettem hasonló módon, mondjuk nem ennyire költséghatékony módon, mert én a Loxjie D10-est áldoztam be a TV-hez, és egy ősrégi Aiwa music centert kötöttem rá, mert elviselhetetlenül berezonált időnként a Philips TV a basszusra. Gagyi soundbart nem akartam, drágára nem akartam pénzt kiadni. Egyelőre " ö'öm é' bódottá' " van. Meg a picúrnak új játék.
Hétfőn jött meg hozzá a Vention optikai kábel, egyébként 10 nap alatt.[ Szerkesztve ]
-
s4tch
veterán
válasz itroh #107345 üzenetére
Hiby sem látta? Akkor jó eséllyel másik dac + telefon párosítás segít csak, vicc nélkül. Tudom, hogy ilyesmi miatt nem szokás telefont cserélni, de sajnos a Huawei-ekre rengeteg hasonló panasz van, és sokan nem találtak megoldást.
Custom rom esetleg? Huawei support? Tényleg nincs más ötletem.
-
s4tch
veterán
válasz Gzula[HUN] #107348 üzenetére
sicc_innen kolléga posztja az előzmény.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
A topikban terméket, munkát, szolgáltatást hirdetni tilos!
- Videoteszt Erősítők tápellátása 2.
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- Látványos előzetesen a Secret Level sorozat
- Filmvilág
- Sorozatok
- BestBuy ruhás topik
- Akciókamerák
- Milyen TV-t vegyek?
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Ryzen 5 3400G ingyenes Fox
- Bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB Natur Titan
- Targus univerzális USB-C DisplayPort dokkoló állomás Ingyen szállítás
- Dell DW5811e Sierra Wireless Airprime EM7455 4G LTE WWAN kártya Ingyen posta
- 90W-os gyári Töltővel Lenovo ThinkPad T440,T450,T460, T540p,T550,T560 gyári Dock Type 40a1
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest