Új hozzászólás Aktív témák

  • dgyuri0123

    nagyúr

    válasz liszi70 #105570 üzenetére

    "kategóriájában legendásan jó sztereó képességekkel rendelkezett."

    Ezt tudom, de a "kategóriájában" itt nagyon fontos tényező, mert mozivashoz mérten volt jó, ami azt jelenti, hogy egy 2-300 ezres dedikált sztereó erősítő simán lenyomta volna (nem Denon).
    Dac? Hát, nem tudom... sajátom ugyan csak 600 ezres vas volt, de a gyári dacját simán leverte egy 15e forintos leggagyibb Logitech külső dac. Ennél talán jobb lehetett a Denon dacja, de ne reménykedj nagyon, mert ezek a 20-30 évvel ezelőtti sokcsatornás dacok zenére alkalmatlanok voltak. Persze csak szerintem. (mondjuk ma sincs ez másképp)
    Most is azt mondom, hogy kellett volna hozzá egy kiváló CD játszó, vagy külső dac, esetleg lemezjátszó és máris meghallottad volna, mire képes. Amilyen CD játszóid voltak, azoktól sem lehetett sokat elvárni. Pl. Technics SLPG100 gyalázatos minőség volt. Tudom, láttam, volt ott Philips is, de ezek is max. csak alsó/közepesek voltak. Ott követtél el "hibát", hogy nem engedted el a házimozi vonalat. Ha áttértél volna sztereóra, ott kerested volna az öregebb, "legendás" vasakat, egész más élményben lett volna részed. Mikor én (ismételten) áttértem/visszatértem sztereóra, meglepett, hogy egy legkisebb NAD (Proton) is mennyivel jobban zenélt egy nála 6-10x drágább mozivasnál. Persze ez is csak a saját véleményem, sacc/kb. amin el lehet vitatkozni, ha valaki ezt szeretné.

    [ Szerkesztve ]

    "csak a zene van"

Új hozzászólás Aktív témák