Új hozzászólás Aktív témák

  • Szoles

    senior tag

    válasz Desmond99 #3233 üzenetére

    Na, ez jó!
    A gépedet pedig tedd fel mindenhová, ahová csak lehet. CollectoRnak igaza van, de azért rakd fel a Vaterára is. (Gőzöm sincs hogyan, regisztrálj, azután kiderül.)
    Mindenhová jó képeket a gépről, és jó képeket, amit csináltál vele. Szépen illeszd be a gép gyári adatlapját is, és írd le, hogy mik az előnyei. (Hátrányokat -nem hibákra gondolok- értelemszerűen ne. :-) ) Emeld ki, hogy még x hónapig teljes garanciás. És linkeket (természetesen, ahol csak lehet, "klikkelhetőt"!), ahol jó képek vannak a géppel. Teszteket is linkelj be. Jó, ha adsz hozzá egy kártyát is. Szóval csinálj kedvet olyannak is,aki esetleg tök másik gépet keresett.

    A gép nem fogja eladni magát, azt neked kell. Ha ügyesebben árulod,akkor a tiédet veszik meg. Nemrég, egy-két hete, emlékszem nagyon jól adott el valaki egy ilyet.(árra már nem emlékszem, bocs)

    Ha értesz hozzá, csinálhatsz egy egyszerű, de pofás oldalt is a gépnek. (extra például) Képekkel, linkekkel, leírásokkal, miegymással. Ha valaki odamegy, már "meg tudod fogni", nézelődik, talán kedvet kap.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák