Hirdetés
- Call of Duty: Black Ops 6
- Life is Strange: Double Exposure teszt
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Automobilista 2
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
-
GAMEPOD.hu
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arcképgyáros
-
Drakmusz
addikt
válasz Ricardo #62200 üzenetére
Nem igazán értem,hogy egy G4 után ami most lesz 2 éves modell,miért ilyen irányba haladnak??!!Ez már a második kihagyott ziccer.Persze lehet mondani hogy majd a szoftveren csiszolgatnak,de ez így a többiekhez képest gyenge.
[ Szerkesztve ]
https://photos.app.goo.gl/nyFQFvMeShSznmuk7
-
-
Helltak
őstag
Itt egy tegnap esti közeli vakus kép az egyik házi kedvenccel:
[link]Oneplus 12
-
gedikart
aktív tag
P9 vs P10 összevetésében. [Ez] alapján azt látom, hogy a P9 "szürkébb" fotókat készít, de éles. A P10 hol élesebbnek tűnik és színesebb, de túlélesítettnek is...
[ Szerkesztve ]
-
Quqesz
nagyúr
Egy kis összehasonlítás G4 vs H8 autó módban:
tűzőgép
Óra(sötétben, egy lámpa fénye,piros búra)
Asztali lámpa sötétben
Vakus kép(autómata vakuval)
Makró
Tájkép
A távolság mindenhol azonos, de más látószöggel rendelkezik a két kamera.
[ Szerkesztve ]
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
Dimond G
senior tag
[ Módosította: Ricardo ]
-
leslien
nagyúr
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
marcell2015
tag
válasz Aryon87 #62198 üzenetére
Havernak van G6, engem se győztek meg a képei.
Amíg nem volt a kezembe annyi ideig hogy rendesen ki tudjam próbálni, nem mondok róla véleményt.Amúgy a S7E-dnek még "le se esett a tojáshéj a valagáról" de hamar kinyílt a csippád.
Nem olyan telefonnal művészet fotózni, amit a lama usereknek csináltak .
A topicot meg nem hiszem hogy én romboltam le, mert a SAJÁT telefonom kamerájáról megírtam hogy mi nem tetszik benne, hanem egyesek elfogult szubjektív vaksága...[ Szerkesztve ]
-
Carline
őstag
válasz Quqesz #62206 üzenetére
Nem lehetne azt esetleg, hogy amikor összehasonlító képeket tesztek közzé akkor odaírnátok a képek után, hogy szemre melyik gép találta el jól a fehéregyensúlyt, színeket?
Pl nálad az első tűzőgépes képen az asztal lapja mindkét képen más árnyalatú, vagy a tájképeknél a fű és ég színe alapján melyik a valósághűbb.
Szerintem nem csak az számítana, hogy a légypiszkot a kép egy eldugott részletén melyik örökíti meg teljesen részletesen, hanem az is hogy melyiknek jobb a színvisszaadása.˙ɐʌloɹoslǝɟ ʞɐuuɐʌ ʞouoɟǝlǝʇ ɐ ɹɐɯ ɐɯ 'ʞɐʇloʌ ᴉɐʇɐpɐ ƆԀ sǝ doʇdɐl ɐ uǝƃǝɹ ʇʇI
-
Aryon87
félisten
válasz marcell2015 #62211 üzenetére
Holnap nekem is lesz lehetőségem megnézni élőben a G6-ot, a kamera eddig engem sem hozott lázba, de holnap alaposabb tesztnek vetjük alá. Sajna eléggé előugrott a kamera fontossága, de minek, mai napig nem tudom
Lehet elgondolkodom rajta, hogy jöjjön vagy sem a nyaralásra.
S7E nálam üzemidőben marad el a vártnál.. eddig az elődök verik seggre[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
marcell2015
tag
válasz Aryon87 #62213 üzenetére
Igen, S7 S7E üzemideje nem a legerősebb.
A 7végi fél napos kiruccanás a gyerekkel az autócsodákhoz, olyan 400 kép, meg mire ezeket dropboxra feltolta, reggel levett töltőről 30%ra merítette.
Vszinü Neked a mate 9 ennél többet bírt.
Majd összeteszem a S7 mate9 iphoneSE fotós tesztem, csak elég sok a meló... -
Aryon87
félisten
válasz marcell2015 #62215 üzenetére
Mi5, H8, Mate9 mind tovább bírták akksiban, és átlag 6 óra kijelzőidőket tudtak. Ez tegnapelött érte el a 6 órás kijelzőidőt, de akkuban kb 8-10 órával kevesebbet bírt. Pedig dicsérték nagyon. na mindegy, ez nem az a topik
Kamerában legalább valóban jó, pláne a Mate 9 után
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
válasz *RLaci* #62217 üzenetére
Tudom, ezért is értetlenkedek.
De nem gond, töltő van, nem maradok nafta nélkül
Viszont a fotózást nagyon jól bírja, nem merül annyira, mint a H8 vagy M9.Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
gerner1
nagyúr
válasz leslien #62210 üzenetére
Sajnos látszik a különbség, a Te képeiden is. Én ezt, S7E tulajként is sajnálom, mert vártam, hogy a G6 megérkezik ezen a téren, és lesz legalább olyan jó, mint a konkurensek. Szerintem ez lendíthetett volna a többiek fejlesztésein is, mert mondjuk szorosabb a verseny.
-
Aryon87
félisten
válasz mtm800 #62222 üzenetére
Jó kép így, de ezt képhostról kellene linkelni direktben
Gerner: az tegnapelött nekem is megvolt 10 óra akkuidővel, amit keveslek FHD felbontáson. Elődök ezt tudták átlag 18+ órás üzemidővel.
[ Szerkesztve ]
-
gerner1
nagyúr
válasz Aryon87 #62224 üzenetére
Szerintem, normál használattal semmit nem nyerek ha FHD -n használom. A kijelző önmagában biztosan nem fogyaszt kevesebbet FHD -n, mint WQHD -n. A SoC számítási igényében már lehet eltérés a két felbontás közt, de én bő ~10 nap próbálkozás után, nem vettem észre különbséget. Persze lehet, hogy az én felhasználói szokásaim is eltérnek. Masszív 3D -s játékoknál (plö) biztosan van előnye ..
-
marcell2015
tag
Kb így inkább Az a 6-7 óra 2 nap az álom De lehet hibás volt
Egy nap( 05-22 kb.. ) , olyan 3,5-4 óra kijelzőidővel, használattól függően... nekem az S7E kb így bírta, a sima S7 is kb...(#62230) Aryon87 : Térjünk vissza a torzításokra? ..
"Burt: nem látok különbséget a FHD és QHD közt, csak a viberben."
Akkor ezt ajánlom, mert igen is mindenhol látni, launcherbe is! De most kiderültek a Mate 9-es problémáid is[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz marcell2015 #62229 üzenetére
Akkor így mégse annyira rossz az enyém, de akkoris elmarad az előzőektől De ez fotós topik, fejezzük be mert Ricardo megharap minket
Burt: nem látok különbséget a FHD és QHD közt, csak a viberben.
Szerk:
Marcell, végülis az már fotótéma
[ Szerkesztve ]
-
Ricardo
titán
válasz neo_xperia #62231 üzenetére
Kíváncsi vagyok rá , hogy ha jön több helyről kép milyenek lesznek.
Én is többet vártam. Majd kiderül.Aryon87:
Egyelőre csendben olvasok[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz Ricardo #62232 üzenetére
Holnap sztem lesz pár kép még, Helltak-al összefutok egy összehasonlítós, nyomkodós talira.
Topikgazdaként tudom, hogy az előzőek már igencsak a határt súroták az off-offnak
-
novinyul
veterán
Próba kèp Redmi Note 4-l
[link]Xiaomi 14 - Retro telefonok
-
Aryon87
félisten
Akkorsem látom, de az nem is izgat, a teljesítményre/üzemidőre van sztem hatással, IPS-nél méginkább.
Mire gondolsz a Mate9 esetében?
-
neo_xperia
senior tag
-
marcell2015
tag
válasz neo_xperia #62239 üzenetére
Félre értettél.. Nekem álom...
Tény h ez sima S7, de nekem nem bírt többet a Edge se...
Igaz melóhelyen is gyér a térerő, itthon meg 3g-4g határon lakok, és sokat váltogat.(#62241) Ricardo : Tényleg S7 S7E topic lett
[ Szerkesztve ]
-
Ricardo
titán
Srácok. Hagyjuk ezt az üzemidő témát. Nem ide való.
-
Quqesz
nagyúr
válasz szekra #62209 üzenetére
Nézd meg jobban a 2 képet! A G4 hidegre veszi nagyon, a pc fekete színű valójában és a tűzőgép felirata fehér. A G4 esetében ez nem stimmel. Nekem a H8 jobban bejön, még ha a sötétben nem is olyan jó. A színei közelebb vannak a valósághoz.
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
mobiltom
tag
Sziasztok! Szerintetek van különbség,vagy van olyan jó a Honor 8 kamerája mint a p9-nek? Most ezt szeretnék venni mert a honor jobban tetszik.
-
-
marcell2015
tag
válasz Aryon87 #62248 üzenetére
Mutatok én olyant h besz@rsz
Gyerekkel majálison voltunk.
iPhone SE.
Lőttem csak a képeket.Egyszer csak ez fogadott.:
Autó előtti kép.
Auto-1
Auto-2
Autó utáni kép.Kamera app folyamatosan megnyitva. Nem lett bezárva, újra indítva, semmi...
Valami 5let vkitől? Mi zavarhatja így be a kamerát?[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz marcell2015 #62249 üzenetére
Az mar nagyon magikus ter
Viccet felreteve ilyet se lattam meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- BMW topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- LEGO klub
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- Politika
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest